|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako prodolzis so teskite filozovski dumi uste od ovoj del na denot , NEMA DA BIDE NI SEKUND POJASNA
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
osetot t.e. 4ustvoto e sekogash prisutno!!!
dokolku se nema oset se e popusto,,se e bezna4ajno!!!
kako ke znaesh deka sakash ili te sakaat ako ne po4ustvuvash??? Изменето од ZeZnAtA - 24.Мај.2008 во 10:26 |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zdravo trup4e
iako temava e nekako ne jasna,,aj valda vo tekot na muabetot ke se razjasni
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cista laga izmislica naivnost i neiskustvo ne nemoze teski na custva i oset sakanje nikogas nebil oset |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova JAGODOVA PROKLAMACIJA NA DRUSTVOTO NA MRTVITE POETI ja dolovuva redoslednosta na temata |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i za osetot e isto osekas onolu kolku shto sakash ,a ne onolku kolku shto mozesh..
|
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sepak da se vratime na denesna tema
i taa glasi zdravo drugari TRUPOVI i drugarice TRUPKE |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sakanje nesto da vidis ne e uslov dovolen
ima neso i vo mizenjeto okoto laze zborovi nesovrseni sliki zamateni oci zatvori srce otvori sakanje nesto da vidis ne e uslov dovolen |
|||
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nikogash ne rano i nikogash ne docna
da se prodolzi ili da se zapo4ne
vazno e da se ,,slu4uva,,
|
|||
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
site gledaat onolku kolku shto sakaat da vidat
|
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zakopa sega sepak nekoj gleda mislis i znas se e slicno vo ogledalo |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ave la parole qou vadis sega koga nikoj ne gleda Изменето од anakin - 24.Мај.2008 во 10:11 |
|||
|
|||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve neshto za podobra orientacija
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kade li bese raskrsnicata ? ... u PM . jopet sum utnal patot
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |