![]() |
|
Србија нема потреба од Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Автор | |
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koj kade ke ide...izgleda ne si dobro nesto...pomalku ekstazi,podobra koncentracija...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ti normalen li si ? .... znaes li sto zboruvas ? ...... zosto da ubies nekoj koj samiot kje si odi
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
znaci ke ja vratite na svoeto mesto...ke treba da ubiete okolu 2 milioni albanci za toj proekt...sto po vise ste se obidele da aneksirate tolku poveke ste izgubile...pazete na vojvodina...taa ceka vakvi potezi...
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
postoi kako da ne postoi ... vo sostav na maticnata drzava ... srbija ... ova sega e samo iznajmeno na kus period
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pa sto tolku se bunite za nesto sto ne postoi...
|
|
|
![]() |
|
Kaко може да се дели нешто што непостои?
![]() |
|
![]() |
|
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Поделбата на Косово може да стане реалност
Поделбата на Косово ќе стане „реална можност“ доколку примената на позитивните чекори не почне до летото 2009 година. Ова го оцени косовскиот Институт за истражување и развој, објавувајќи свој план за нормализација на состојбата на северот на Косово. Во планот, наречен „Ахтисари плус“ се истакнува дека предуслови да се спречи поделбата се, воспоставување на редот и законите во северно Косово, примена на децентрализацијата, специјални зони за инвестиции, безцарински зони и „специјални економски студии“. http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=99402 |
|
![]() |
|
Брза како беше погребот?
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zimi sestra mi,...nivno e!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Косово е српско и српско ќе остане..
|
|
![]() |
|
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Kosovo voopshto ne go zapalilo Kavkaz, gi “do-zapalilo” mozhebi veke zapalenite...
Toa shto vo momentov gledame, za obichniot gledach pretstavuva “horror movie” mozhebi?!, no za “rezhiserot” pretstavuva “komedija” izvedeno vo najprofesionalen mozhen nachin, a toa shto e “novo” vo ova “horror-komedija”, e toa shto “rezhiserite” reshile da bidat glavnite “svesdichki” vo filmot... Pochna mozhebi so Kosovo?!, shto znam, sve mi se chini deka ke zavrshi so golema svadba vo Kavkaz—>Russia, a koj znae mozhebi I poshiroko?!!!(se razbira, samo bez onie bla bla blaa “mrtvi filozofii” treta, chetvrta, bioloshka, nuklearna svetska vojnaaa) No edno znam, ovie razvrski koi shto ni gi plasiraa ovie dve “vizionerii” pagjat vo vodaaa..., bthw sum k*riozna da znam shto se shluchuva so “vizionerot” koga “viziite” se pokazhuvaat deka nemat nikakva “dopirna tochka” so realnosta?, dali mozhebi se transformiraat vo fantazii?!, a so samoto toa nivnite avtori od “vizioneri” gi pretvoruva vo “fantazeri”???!!! p.s..Duduk...heheheeeee... tendencioznite prashanja ne mi se bash najomileni, no... sum slushnala nekakva ista vakva "story" od dedo mi, koja se imashe slucheno vo 07.11.1944 vo blizina na Nish, samo sto on spomnuvashe nekakvi Yak-9, go spomnuvashe onoj sovjetskiot chief marshal na avijacijata Aleksandar Ivanovich Koldunov...etc..etc...zboruvame za istata sluchka??! ![]() |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
Септември 1918-Јули 1919 година во областа Карелија претежно околу Архангелск американска експедиција била истерана од Црвената армија.
А за Втора светска војна,тоа што викаш,новембар 1944 две страни не ни биле блиску до себе.СССР лупал по Варшава и Будимпешта,Сојузниците по Зигфрид и Гота линиите во Германија и Италија.Ај кажи да видам |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |