IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Коалиција Сонце
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коалиција Сонце

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
Автор
Порака Обратен редослед
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2008 во 02:00
Originally posted by Urednik Urednik напиша:

И што треба да дозволиме да страдаме поради тие ЧАТ ПАТ застарени модели?
ATLETSKA STAZA, TOA E PROGRAMATA NA NIKOLA GRUEVSKI, KE ISTRCA 100 CEKORI I KE ODI VO ISTORIJATA.

Од моира: По не знам кој пат те опоменувам да не пишуваш со големи букви!
Ова е последна опомена!

Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 02:06
Кон врв
Urednik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Urednik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 23:49
И што треба да дозволиме да страдаме поради тие ЧАТ ПАТ застарени модели?
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
Кон врв
Urednik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Urednik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 17:56
Kakvo sonce. Koga temnina 17- godini od niv gledame. Pa zar ima takov koj kje im poveruva?
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
Кон врв
Karamazov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2008
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Karamazov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 10:54
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Primer:
Ke go namalile gorivoto,
KAKO?
Koga vo cel svet cenata na naftata gi srusuva site svetski rekordi,

Se soglasuvam so se sto navede ti, no edinstveno za gorivoto, ne sum bas siguren. Mislam deka Vladata treba da sprovede posebni merki za kakvo-takvo stabiliziranje na cenata na benzinite. Ako se prodolzi so vakvo tempo togas do krajot na godinata 1 litar gorivo ke cini otprilika 100 denari (ramno na KATASTROFA). Idejata na SDSM deka treba da se namali akcizata i ne izgleda taka loso (toa znaci drzavata da ja namali dobivkata od prodadenoto gorivo). Sepak za ova treba da se proiznesat onie koi poveke gi razbiraat ovie raboti, a Gruevski ne treba da se cuvstvuva nezgodno ako ovaa ideja prva ja smislila SDSM. Ne e vazno koj smislil, "nagradata" ja dobiva onoj koj ostvaril.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 09:50
Originally posted by Karamazov Karamazov напиша:

Originally posted by nenno nenno напиша:

Sonce e koalicija koja ke vi dade podobar zivot i na vas Vmrovcite, a so Grujo ke odite vo klasicna propast na koja ste naviknati cel zivot da ziveete.

Te zamoluvam najdobronamerno, da mi kazes dve raboti vo vrska so Sonce:

1. Zosto Sekerinska ne zboruva za nekakva programa vrz koja ke se temeli rabotata na Vladata dokolku tie pobedat na izborite? (Bez programa i odnapred podgotveno realno scenario, niedna seriozna partija vo svetot ne izleguva na izbori. Ako Sonce ima programa zosto nikoj od nositelite ne ni ja objasnuva?)
2. koi ke bidat ministrite za ekonomija i finansii, zasto nieden ekonomist nemam videno na binata na Sonce vo ovaa kampanja. (Ne go gledam ni golemiot shtedac Nikola Popovski. Se me naveduva na zaklucok deka pri eventualna pobeda na Sonce povtorno ke se potprat na uslugite na Vlasite i na kreaturi od tipot na Sveto-pivara.)

Eve jas ke ti odgovoram sto mislam,

nikogas ama nikogas do sega SDSM nemal programa, se sto obekjat e hipoteticki bez osnova, voglavnom programite gi pravat vrz osnova na toa sto saka narodot da slusne.

Primer:
Ke go namalile gorivoto,
KAKO?
Koga vo cel svet cenata na naftata gi srusuva site svetski rekordi,
KE JA SOPRELE INFLACIJATA,
KAKO?
Koga vo cel svet inflacijata nesopirlivo raste.
Ke delele subvencii za zemjodelsvoto.
Zosto ne delea koga bea na vlast,a VMRO veke gi deli.
Ke privlekle Investicii,
kade bea koga AUDI sakase da vleze i neka kazat kolku investitori donesoja vo drzavata za vreme na nivnata vlast, i neka odgovorat zosto ivestitorite za vreme na nivnoto vladeenje ja vrtea MAKEDONIJA vo sirok krug.
Za razlika od niv VMRO samo za 18meseci napravi konkretni cekori , gi promeni zakonite a investitorite se zainteresirani za MAKEDONIJA kako nikogas dosega.
Ke zgolemile platite,
Zosto ne gi zgolemuvaa koga bea na vlast,
za razlika od niv VMRO gi zgolemi penziite i platite na administracijata.
Ke se porele protiv kriminal,
Zosto ne se borea dodeka bea na vlast,
za razlika od niv VMRO, ja sredi policijata, patarinite, carinata ( iako ovoj proces ne e do kraj ).
I za kraj ke ne vnesele vo EVROPA I NATO za 6 meseci,
KAKO?
Koga celiot svet ja podrza MAKEDONIJA i rece deka MAKEDONIJA e spremna za NATO edinstven uslov bese imeto.
Кон врв
Karamazov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2008
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Karamazov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 09:37

Sonce e koalicija koja ke vi dade podobar zivot i na vas Vmrovcite, a so Grujo ke odite vo klasicna propast na koja ste naviknati cel zivot da ziveete.

Te zamoluvam najdobronamerno, da mi kazes dve raboti vo vrska so Sonce:

1. Zosto Sekerinska ne zboruva za nekakva programa vrz koja ke se temeli rabotata na Vladata dokolku tie pobedat na izborite? (Bez programa i odnapred podgotveno realno scenario, niedna seriozna partija vo svetot ne izleguva na izbori. Ako Sonce ima programa zosto nikoj od nositelite ne ni ja objasnuva?)
2. koi ke bidat ministrite za ekonomija i finansii, zasto nieden ekonomist nemam videno na binata na Sonce vo ovaa kampanja. (Ne go gledam ni golemiot shtedac Nikola Popovski. Se me naveduva na zaklucok deka pri eventualna pobeda na Sonce povtorno ke se potprat na uslugite na Vlasite i na kreaturi od tipot na Sveto-pivara.)
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 02:50

1 Juni Sonceto ke se zatemnuva..голема%20насмевка

Кон врв
svoeglav2008 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2008
Локација: United Kingdom
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoeglav2008 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 02:31
http://http//www.youtube.com/watch?v=I7wnMo2FKV8

ха хахаххахах Европски рудар.... ЗОРАН ЗАЕВ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 02:04
Originally posted by anakin anakin напиша:

vidijas si kjutama ti si toj so ja velicastaa tvoja vekovna duri i bukvite ti se golenise mislam dali e pogolema tvojata glupost ili RUSIJA
EDIN NAROD V DVE DRZAVI, TOA E VASATA IDEOLOGIJA BUGAROFILCINJA
ne ne rusija e premala prema tvojata glupostvise ne se mislamголема%20насмевка
Кон врв
Дудуловски Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дудуловски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:58
Како што рече Ѕинго, името на коалицијата го крстија по една планета ( ) од васионата, ама нивното сонце не е бело туку црно...
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:57
Originally posted by Дудуловски Дудуловски напиша:

Луѓе, немојте редбулови и слични работи. Најубаво си е ракија. Навечер пред спиење 5-6 чашки и милина

ene ti
jas se boram protiv pusteniot ni tuka
platen od sdsm propagator
a toj na pienje misli

abe pomos so da ti kazam

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Дудуловски Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дудуловски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:56
Луѓе, немојте редбулови и слични работи. Најубаво си е ракија. Навечер пред спиење 5-6 чашки и милина
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:52

vidijas si kjutama ti si toj so ja velicastaa tvoja vekovna duri i bukvite ti se golenise mislam dali e pogolema tvojata glupost ili RUSIJA

ne ne rusija e premala prema tvojata glupost

vise ne se mislam
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 01:49

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.