|
Коалиција Сонце |
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Автор | |||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од моира: По не знам кој пат те опоменувам да не пишуваш со големи букви! Ова е последна опомена! Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 02:06 |
|||
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И што треба да дозволиме да страдаме поради тие ЧАТ ПАТ застарени модели?
|
|||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|||
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kakvo sonce. Koga temnina 17- godini od niv gledame. Pa zar ima takov koj kje im poveruva?
|
|||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|||
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se soglasuvam so se sto navede ti, no edinstveno za gorivoto, ne sum bas siguren. Mislam deka Vladata treba da sprovede posebni merki za kakvo-takvo stabiliziranje na cenata na benzinite. Ako se prodolzi so vakvo tempo togas do krajot na godinata 1 litar gorivo ke cini otprilika 100 denari (ramno na KATASTROFA). Idejata na SDSM deka treba da se namali akcizata i ne izgleda taka loso (toa znaci drzavata da ja namali dobivkata od prodadenoto gorivo). Sepak za ova treba da se proiznesat onie koi poveke gi razbiraat ovie raboti, a Gruevski ne treba da se cuvstvuva nezgodno ako ovaa ideja prva ja smislila SDSM. Ne e vazno koj smislil, "nagradata" ja dobiva onoj koj ostvaril. |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve jas ke ti odgovoram sto mislam, nikogas ama nikogas do sega SDSM nemal programa, se sto obekjat e hipoteticki bez osnova, voglavnom programite gi pravat vrz osnova na toa sto saka narodot da slusne. Primer: Ke go namalile gorivoto, KAKO? Koga vo cel svet cenata na naftata gi srusuva site svetski rekordi, KE JA SOPRELE INFLACIJATA, KAKO? Koga vo cel svet inflacijata nesopirlivo raste. Ke delele subvencii za zemjodelsvoto. Zosto ne delea koga bea na vlast,a VMRO veke gi deli. Ke privlekle Investicii, kade bea koga AUDI sakase da vleze i neka kazat kolku investitori donesoja vo drzavata za vreme na nivnata vlast, i neka odgovorat zosto ivestitorite za vreme na nivnoto vladeenje ja vrtea MAKEDONIJA vo sirok krug. Za razlika od niv VMRO samo za 18meseci napravi konkretni cekori , gi promeni zakonite a investitorite se zainteresirani za MAKEDONIJA kako nikogas dosega. Ke zgolemile platite, Zosto ne gi zgolemuvaa koga bea na vlast, za razlika od niv VMRO gi zgolemi penziite i platite na administracijata. Ke se porele protiv kriminal, Zosto ne se borea dodeka bea na vlast, za razlika od niv VMRO, ja sredi policijata, patarinite, carinata ( iako ovoj proces ne e do kraj ). I za kraj ke ne vnesele vo EVROPA I NATO za 6 meseci, KAKO? Koga celiot svet ja podrza MAKEDONIJA i rece deka MAKEDONIJA e spremna za NATO edinstven uslov bese imeto. |
|||
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Te zamoluvam najdobronamerno, da mi kazes dve raboti vo vrska so Sonce: 1. Zosto Sekerinska ne zboruva za nekakva programa vrz koja ke se temeli rabotata na Vladata dokolku tie pobedat na izborite? (Bez programa i odnapred podgotveno realno scenario, niedna seriozna partija vo svetot ne izleguva na izbori. Ako Sonce ima programa zosto nikoj od nositelite ne ni ja objasnuva?) 2. koi ke bidat ministrite za ekonomija i finansii, zasto nieden ekonomist nemam videno na binata na Sonce vo ovaa kampanja. (Ne go gledam ni golemiot shtedac Nikola Popovski. Se me naveduva na zaklucok deka pri eventualna pobeda na Sonce povtorno ke se potprat na uslugite na Vlasite i na kreaturi od tipot na Sveto-pivara.) |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1 Juni Sonceto ke se zatemnuva.. |
|||
svoeglav2008
Група Регистриран: 16.Април.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како што рече Ѕинго, името на коалицијата го крстија по една планета ( ) од васионата, ама нивното сонце не е бело туку црно...
|
|||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ene ti jas se boram protiv pusteniot ni tuka platen od sdsm propagator a toj na pienje misli abe pomos so da ti kazam |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Луѓе, немојте редбулови и слични работи. Најубаво си е ракија. Навечер пред спиење 5-6 чашки и милина
|
|||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ne rusija e premala prema tvojata glupost vise ne se mislam |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |