IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - Русија ја тероризира Грузија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Русија ја тероризира Грузија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака Обратен редослед
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:58
За тие "Македонци" со бугарски пасоши не чув ништо од страна на Кирца??? Можеби имаат право луѓето така да се чуствуваат а Кире?   
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:57
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Несакам да подржувам луѓе кои незнаат дали човекот има еден или два бубрега, Италија на карта да ја бараат горе кај Шведска итн. Земја што има најголем степен на убиства и самоубиства, најголем процент на силување и голем број сериски убици... Луѓе кои си ги силуваат децата... Земја која единствена на светот пуштила атомски бомби на луѓе и да не набројувам повеќе... Таква земја несакам да биде пријател со мојата Македонија...

dzabe ja slavis Makedonija na usti, koga avatarot i lokacijat ti kazuvaat kaj ti e srceto.

zamina vremeto koga veruvavme na ubavite zborovi 'sa severa'.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:56
isto gjubre predavnicko se i tie so pasosite.

samo od edna strana, kaj niv preovladal licniot interes, a vie ste neprijateli od ubeduvanje, sto e mnogu mnogu mnogu postrasno i poodvratno.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:56
Несакам да подржувам луѓе кои незнаат дали човекот има еден или два бубрега, Италија на карта да ја бараат горе кај Шведска итн. Земја што има најголем степен на убиства и самоубиства, најголем процент на силување и голем број сериски убици... Луѓе кои си ги силуваат децата... Земја која единствена на светот пуштила атомски бомби на луѓе и да не набројувам повеќе... Таква земја несакам да биде пријател со мојата Македонија...
Кон врв
zmejko_zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2008
Локација: Djibouti
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:51
zemja so najgolem broj izvadeni bugarski pasosi a uste pogolem broj na lista na cekanje .... patriotski cin ... nema zbor .... za da se smees nekomu za nesto , treba da si vo toa nesto barem malku podobar ..... ne filozofiraj i prodavaj Makedonizam .... ti voopsto ne si Makedonec ... nema takvi Makedonci .... ili i ako gi ima , procitani se od vremeto na ljuBco " vojvoda" ......
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:49

Е видиш тука се разликуваме јас и ти... Јас никогаш не би сакал да бидам како Американците кои незнаат ни каде се напѓа Европа, кои за Македонија мислат дека е провинција на Русија... Е таков ти е народот таму ПРОСТ И ОД БОГА ПРОКЛЕТ... Не фала ни на сон нејќам да бидам како нив... А Србите ??? Они се фин народ мирољубив,а пред се ПРАВДОЉУБИВ народ, што ти таков ситен полтрон амерички неможеш ни за прсте де им се фатиш... И уште еднаш... Јас сум за Македонија и штитејќи ја целовитоста на Србија ја штитам и целивитоста на Македонија!!!!!!!!!!!!!

srbija... zemlja snova. idila. prosto da se cudis kako i zosto ova e zemjata so najgolem broj imigranti sto BEGAAT od zemjata vo evropa, a moze i posiroko.

prosto nejasno?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:47
Змејко немој не го откривај јавно...   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:46
ne se naodjaj navreden .... sepak , konj e pogolema funkcija od pion vo partijata sah koja e igraat amerite намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:44

nicie pionce ? ... ti coveku ne samo sto ne citas sto napisale drugite , tuku i ne znaes sto si napisal samiot .... hahahahahahaha .... nicie pionce a vamu kukas i molis za pogled od usa .... potpisuvas sekakvi dogovori so niv , sto ce ti se stavat na masa , igras kako sto ti svirat , ispracas mladi vojnici da ginat sirum svetot za nivni " nacionalni " interesi , se otkazuvas od polovina drzava po nivna zapoved , i vamu imas smelost da kazes deka ne si pion ? .... vo pravo si ... KONJ  SI  ....

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:41
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

SAMO INTERESITE I IDNINATA NA MAKEDONIJA E VAZNA I NA TOA KE RABOTIME I ZA TOA KE SE BORIME.

taka e majstore....

nema makedonceto da bide nicie pionce veke, srboslavieto e zagrozen vid!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:41
a sto ako si pripadnik na kastata bogati i prosti , i zgora na se od boga prokleti kako sto se amerikancite ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:40
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

ne me interesira amerika voopsto. me interesira makedonija. i ako biram, i vo son i na jave, bi biral STO PATI da bideme kako Amerika a ne kako Srbija.

vie sto bi birale, aj kazete si? [:D]

Е видиш тука се разликуваме јас и ти... Јас никогаш не би сакал да бидам како Американците кои незнаат ни каде се напѓа Европа, кои за Македонија мислат дека е провинција на Русија... Е таков ти е народот таму ПРОСТ И ОД БОГА ПРОКЛЕТ... Не фала ни на сон нејќам да бидам како нив... А Србите ??? Они се фин народ мирољубив,а пред се ПРАВДОЉУБИВ народ, што ти таков ситен полтрон амерички неможеш ни за прсте де им се фатиш... И уште еднаш... Јас сум за Македонија и штитејќи ја целовитоста на Србија ја штитам и целивитоста на Македонија!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:36
hahahaha ... pa ti voopsto i ne si procital koj sto pisuval ... samo si snimas filmovi .... hahahahah ... kade procita , ti se molam , koj za sto se zalaga? hahahahahahahahaha
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:36

Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Ne mi se veruva deka poveke ve interesira srbija otkolku tatkovinata.
Najzalno e sto se sramite toa da go kazete javno, tuku svojata ljubov kon treti drzavi ja opravduvate so navodna griza kon Makedonija.
Ziva patetika i mnogu prozirno.

Нас не интересирала Србија повеќе отколку Македонија...
А што не му го кажеш истото и на Кирца дека повеќе го интересира Америка отколку Македонија а??? Него несмееш а??? Ќе те погледа криво Буш и после леле мајко... Ништо друго незнаете туку само да ги напаѓате оние што мислат дека она што и се дешава на Србија е голема неправда, а ни една реченица на оние што и се ситат и што викаат повеќе напред Америка отколку напред Македонија... ЕЕЕЕ луѓе луѓе кај ќе одиме со такви како вас...

Ne e rabotata dali Amerika ja sakame ili ne tuku koj vo momentov ni dava kakva takva podrska.
Edinstveno tie ne ni zavrtija grb posle NATO samitot, i sto treba sega da se pravime pametni i da i se lizeme na Rusija ili nedaj boze na Srbija koja e uste pogolema beda od nas, sto vi e na vas luge, ke ve ubie nostalgija.
A na Kirca smeam i ke mu go kazam moeto mislenje koga nema da se soglasuvam so nego megutoa vo ovoj slucaj imame identicno mislenje a toa e:

SAMO INTERESITE I IDNINATA NA MAKEDONIJA E VAZNA I NA TOA KE RABOTIME I ZA TOA KE SE BORIME.

Изменето од kultuzin - 28.Април.2008 во 15:39
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.