|
Што може да ве засрами? |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некогаш од било кои прични сте се нашле во непријатна ситуација,сте се засрамиле,сте се почуствувале непријатно,како реагирате тогаш бесни сте или гледате да заборавите што е мозно побргу.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da dozvolam zena da mi se mota u kujna
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕПРОМИСЛЕНО СТОРЕНИ РАБОТИ КОИ ДАВААТ ПОГРЕШЕН РЕЗУЛТАТ ...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе лесно ти е тебе да даваш совети ако имаш марамче в џеб |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trk vo najbliskiot kiosk
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се растекува носот,а јас немам палома
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ги разочарам тие што не заслужиле..........ќе умрам од срам........( и грижа на совест) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја што ќе ме повали, а ја као неќу оти не ја знам доволно
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се срамам од сама себе понекогаш др.луѓе ретко можат да ме засрамат. Треба многу добро да ме провали некој за да успее во тоа.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Abe, ke ideme ?
- Da go ispijam cajot, da pustam edno gomno i ke ideme. - Iiii ! |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prostuvanjeto
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има луѓе тие се оперисани од срам.... НО јас дефинитивно не ... и анастеа убаво кажа, подрите се спасение
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da zdrignam po pivo i da i recam - Odi brzo da se zalapame !
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dokolku od iks prichini ne go ispolnam dadenoto vetuvanje...za srekja mi se ima slucheno se na se samo nekolku pati. No dobro se sekjavam na chustvoto - da ne mozzesh na chovek da mu poglednesh vo ochi,.Neprijatno, mnogu neprijatno. Umirav od sram , mi ideshe vo zemja da propadnam
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |