|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 34567 346> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се оптеретувај со минатото
|
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi trebash
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште една шанса....
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od koga sum sama najsuper na svet mi e.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Привлечи го моето внимание, па ќе ме здогледаш.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So sila ubavina ne biva.
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdtk... Neznaev koja potreba si mi bil, ete neznaev. Dali navika e? Neznam...
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Би сакала да знам за жените од твоето минато сосема малку.Само некоја малост...
Само тоа што тие постоеле,имали некаква боја на очи,некаква боја на коса, имали свои животи и дека тие веќе не постојат во твојот живот. Во главно сакав да знам дека тие конечно и неповратно во твоето минато... Мислам да ги имало многу и сите тие биле различни, Сите тие оставиле посебен впечаток за себе во твоите очи, А секоја од нив имала некоја важност за тебе, за на крај да не одбереш ниедна од нив. А јас....... јас имав сон.....Сонував ..... Сонувам....Ќе сонувам...... Изменето од zverka_ - 12.Мај.2015 во 17:27 |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
https://www.youtube.com/watch?v=qTbur-epehI И таму кај што не си, те наоѓам
Замижувам и знам, се препознавам Во туѓата си сенка, во сечии си очи безнадежно. Наоколу те барам за да те најдам во себеси само. |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што да правам кога и двајцата сме тврдоглави ...
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаеш дека не заслужуваш одговор ? ? ?
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDTK uf ova boleshe
|
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka se cudis i prasuvas kako i posle tolku godini seuste te sakam...
Ne...ja ne te sakam...ti si mi samo navika sto ne e ko konjak ili cigara...za koi ima lek... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДТК,
Се приметува од авион, не се мачи ..
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |