![]() |
|
Слобода |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Автор | |
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"prava"sloboda e ova tuka!
da mu se "kacuvas" na glava na sekoj, i vlakno da ne ti fali,od tvojata glava! |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
ovde mi "mirisa" deka ke dojde do borba za sloboda
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Не, бе, ја само се измотавам, за да фатам женска и потоа и ја одземам секоја слобода
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Parite te osloboduvaat i istovremeno te pravat svoj zarobenik
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ma za kogo i da se odnesuva mislam deka ke se slozish deka ne drzi mnogu voda toa...
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
nemojjjjjjjjjjjjjj..abe zbunet mi go rasipa celo utro....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Колку повеке слобода им одземеш на другите, толку повеке има за тебе
|
|
![]() |
|
Se sto ke ne oslobodi istovremeno stanuva nasiot nov zarobuvach.
|
|
|
|
![]() |
|
Samo sto rekov taka i :
- Abe mrdaj tuka pred mene, da go isperes tepihot, ne mi filozofiraj mnogu ! - Amor ne maaj pa glava ! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Па и да добиеш, што им е гајле, не е тоа превисока цена за форумска слобода...
![]() |
|
![]() |
|
Pa rekov, ama vakov odgovor dobiv :
- Znaes kako ne, ne znaes gzot da si go pomrdnes od taa stolicata, hemaroidi ke dobies ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Кога ти се дерат, речи им “Демек и јас сум знаел нешто“. Ќе те гледаат со поинакви очи. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
slobodata ,
tuka, e da mu se kacuvas na drug na glava, i ! |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |