|
Утки во образованието |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе не бркај политика со образование - има друга тема за тоа... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МАЈСТОРЧЕ, СЕ ГЛЕДА ДЕКА СИ МАЈСТОР... А И ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ ТИ Е МНОГУ ТУЃО. АМА КОЛКУ ДА ЗНАЕШ- НИЕДЕН ПРЕМИЕР НЕ Е СЕСТРАН И НЕ ГИ ПРАВИ РЕФОРМИТЕ ВО РЕСОРИТЕ. ЗА ТОА СИ ПОСТОЈАТ СТРУЧНИ СЛУЖБИ.АМА ИЗГЛЕДА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАЊА ВЕЌЕ ЗАПОЧНА, ПА СЕРИОЗНО СИ ЈА СФАТИЛ РАБОТАТА. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АУ, МАМААД, КАКВО КАРАЊЕ...ГРУЕВСКИ СИ ГИ НАМЕСТИ...ЗНАМ ЈАС КОЈ ИАКО Е ТАЈНА ГОЛЕМА ТОА
Majstorce "imam jadeno malku poveke leb" od tebe i zatoa nekako poveke mozam da zboruvam za ova...koga ke dojdesh na moi godini...ke zboruvame... ...Prvo...se soglasuvam deka Gruevski go namesti ...ministerot... a od zasluzenite od partiskiot eshalon se mestat visokite drzavni sluzbenici (nashe prokletie) ... i tie po hierarhija nadolu si redat svoi luge... fakt neosporen 17 godini... ...I sega... banalen primer. ...Zakon za pripravnici..nastavnicki sovet..odreduva mentor... pocetnikot...partiski aktivista (pulence na nekoj lokalen moknik)... pali/gasi... i po polozuvanjeto se nasocuva tocno namestoto na svojot mentor... i brka, li brka...da go izbrka ...ili nekoj drug dolgogodishen nastavnik/ nepartiec ili partiec od sprotivniot tabor...i da si se namesti.... Koj e kriv? Gruevski? Gruevski e kriv...vo edno...kazni...isfrli...degradiraj... sekoe gubre koe partijata mu e otskocna daska za licno bogatenje... narodot poveke ke go ceni...vaka izleguva -sjashi murto, da sedne k*rto... |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дали???? .....ја засеа сум една.... не знам за понатаму |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АУ, МАМААД, КАКВО КАРАЊЕ...ГРУЕВСКИ СИ ГИ НАМЕСТИ...ЗНАМ ЈАС КОЈ ИАКО Е ТАЈНА ГОЛЕМА ТОА |
|||
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ne... mislam deka ne si sklon kon politizacija na obrazovanieto... i ne me karaj...mislev poveke na raspolozliviot partiski kadar... pa vo Makedonija... veke 17 godini... taka se vrshat site "inovacii"...
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А, ЈАС ДА НЕ ГИ НАМЕСТИВ ВО ТИЕ ФОТЕЛЈИ? |
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПА ТАКА КАЖИ...ТРИ ГОДИНИ СУМ АПСОЛВЕНТ И НИКАКО ДА ДИПЛОМИРАМ...А НА ПРИВАТЕН ЗА ТРИ ГОДИНИ ДВА ФАКУЛТЕТА ЌЕ ЗАВРШЕВ |
|||
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Utkata na premierot e vo izborot na resorniot minister...koj po vokacija e mi se cini... reziser... a utkite vo obrazovanie gi napravija strucnite pomoshnici ministri...zameniciministri... drzavni sekretari...timovite koj gi formirashe strashno "inovativnata" direktorka na biroto za obrazovanie i kapak so pomosh na drzavniot inspektorat... mnogu sposobnite podracni ministri vo lokalnata samouprava...
...vo delot za obrazovanie...nema mesto za politika i politicka propaganda... no premierot ne moze da bide odgovoren za nestrucnosta na gorenavedenite... |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе е |
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ШО БЕ НЕ Е...
|
|||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ахам..... е Изменето од $BlackDevil$ - 12.Април.2008 во 20:57 |
|||
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ИНТЕРЕСНО, НЕОБИЧНО, НЕСЕКОЈДНЕВО...ХМ...
|
|||
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај да не почнуваме со овие моабети, зошто ќе забегаме од темата. Колку да се знае, не се сложувам со тебе, затоа што дали ќе ја купиш дипломата или ќе учиш зависи единствено од студентот, а јас (уште помалку моите)не сум заинтересирана за купување диплома, ама сум заинтересирана дипломата да ми биде призната.
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |