|
Како да се надмине разводот??? |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e kako kandilce koe treba da se vnimava da ne se ugasne bidejki potoa ne se pali.Site ovie komentari se dobri za da se odrzi kandilceto zapaleno.Brakot e institucija koja mora da se odrzuva i nadgraduva za da ni pomine najharmonicno zivotot.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ako ne postojat tie momentalni krizi vo edna relacija,nema da mozeme da uvidime kade se greskite i kolku si znaçime eden na drug!
....Zatoa,moe mislenje e, deka treba da se bide trpeliv i da mi se dade vreme na partnetot sam da si uvidi nekoi raboti ,bez nie da sozdavame pritisok od drugata strana.
Ako ljubovta e seuste prisutna ,site krizi mozat da se nadminat!!
......pozdrav
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...СО ВОДЕЊЕ НА РАЗГОВОРИ ПОЛЕМИКИ..ЗАКАЖУВАЊЕ РАЗГОВОР ЗА НЕКОЛКУ ДЕНА...НОВИ ТЕМИ ЗА СЛЕДЕНИОТ МЕСЕЦ...И ОТИДОА ГОДИНИТЕ..!!!...КОГА ЌЕ СЕ СВРТИШ НАЗАД ..ГЛЕДАШ ДОЦНА Е ЗА РАЗВОД..ОТИШОЛ ВОЗОТ...(од една друга тема..кој ја следи.._ ..И РАЗВОДОТ Е НАДМИНАТ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
petbo
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram na komentarite i vi se super,no doblest na covek ako moze da prifati sovet,zamerka ili bilo kakov komentar od strana na sakaniot pa duri i od strana na poznanik ili prijatel.Mnogu poednostavno sto se odnesuva za mene e koga vo tuga prikazna dobra ili losa si gi naogam moite nedostatoci i sam si gi popravam.Kaj zenite nivnata tvrdoglavost deka se nepogreslivi gi pravi na momenti da nie se odnesuvame nezainteresirano.Sepak razgovorot e biten i se trudam da vospostavan balans.Sega zasega ja prebrodivme krizata no daleku sme od onaa cvrstina sto ja imavme.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............i sto bi rekla i bi se soglasila so mamamd.............mnogu e lesno da se prekine toa sto si go gradel so godini...............tesko e da se zivee i izzivee zivotot vo mirna i stalozena harmonija........treba site da go svatime toa deka site imame mani i vrlini..dobles na covekot e da se prifati takov kakov sto e...................
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...................eve i jas da dadam nekoj komentar...........i jas se macev kako tebe no mnogu podolgo od tebe celi 3god.........bidna sto bidna i sega mislam deka pocnuvame od pocetok............mnogu e tesko veruvaj mi...........no kako sto rece anakin........ako se ima cel ke ima i rezultati............nemoras da sednuvas na masa za da razgovaras...........sigurno imate deca.....reci i aj ke izlezeme da gi prosetame decata ..........i taka zapocnete nekoj bez znacaen muabet pa ke stignes do glavniot del..............ili i sami izlezete prosetajte i uz prosetka neka ti kaze sto ja maci...........i nemoj odma so napad ama ti vaka,,,,,ti taka,,,trebase ova,,,,trebase ona,,,,,,,,,sto trebalo se slucilo...no care mora da se najde..............samo napred i hrabro..............pozdrav
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e samo pripremanje na teren za razgovor.......koj e neminoven i vo koj ne se bara vinovnikot tuku se bara dogovor za ponatamosen zaednicki zivot. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... lugeto najcesto koga ke im ukazesh na manite se navreduvaat...
..cesto vo ucilishte ucenicite gi stavam vo uloga na drug... i koga ke se vidat kako drugite go gledaat nivnoto odnesuvanje.... se podobruvaat... koga probav doma da mu ukazam na mazot mi... za nekoi negovi odnesuvanje se iznasmea... ama koga pocna toj da me glumi mene... vidov deka i ne sum nekoe cveke za mirisanje... ...naravoucenie... najlesno e da rasipesh zaednica.... vo deneshno vreme e junashtvo da odrzish brak...semejstvo...maani imame site... |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne moras da insistiras na razgovor 'aj sega sedi ke razgovarame'
taa ke se oseka kako obvinet vo sudnica i normalno e da zazeme
odbranben stav i nikogas nema da rece 'da, jas sum vinovna'
a da probas za pocetok da odvojuvas poveke vreme za soprugata
koga ke se vratis od rabota posle rucekot TI da bides toj sto ke svari kafe,
ili navecer da ja povikas da izlezete da prosetate malku sami
probaj so vakvo odnesuvanje ke vidis deka za kratok period taa
ke pobara da razgovarate, napravete da ve cuvstvuva blizok za da
moze da vi se doveri veruvaj deka i na nea ne i e lesno
|
|
apce
|
|
petbo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za razgovor se potrebni dvajca taka no koga i da se pocne se sum jas kriv.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......milo mi e za vas,Bibiçe
.....se nadevam deka ke uspeete da gi nadminete problemite
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MI E JASNO...VO KOJA SMISLA E TOA -NE SE SAKA??
VOOPSHTO ZA NISHTO NE RAZGOVARATE?? INAKU,VO POTPONOST SE SLOZUVAM SO RUSHKA,SAMO SO RAZGOVOR MOZE DA SE POSTIGNE RESHENIE,KAKVO I DA E. Изменето од mamma - 18.Април.2008 во 23:35 |
|
petbo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da da se razgovara no ako od drugata strana ne se saka sto ponatamu?
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo tezok period sum i veruvam deka ke dobijam sovet
------------------------------------------------------------------------------------- Mislam deka dodeka ima razgovor ke ima i resenie ili dogovor sto ponatamu.Sto poveke cekate poveke se kompliciraat rabotite....ednostavno se naviknuva covek na toj nacin na zivot,Ne znam dali pomognav no imav dobra namera. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |