![]() |
|
"Фото сојуз на Македонија“ по втор пат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene ne mi treba Foto Sojuz za da fotografiram, da se interesiram, da ucham za fotografija
![]() Kavadar, ima Foto Sojuz, ama sto so toa? ![]() ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
kavadar66 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Добар ден,
пред некоја недела на ова место го поставив прашањето: “постои ли фото сојуз на Македонија“. Дознав многу Е-Маил адреси, се слушнав со двајца/тројца компетентни луѓе, можам да кажам дека и ја постигнав целат, но прашањето остана неодговорено: “има ли фото сојуз на Македонија?“ Мене ме чуде што и покрај толку голем број на Фотографи, од аматери до професионалци, фотоклубови и тн. нема ниту една цврста организација што ќе ги застапува сите. Поздрав од сончевата Швајцарија |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |