![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 155> |
Автор | |
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vazi vazi...znam deka ve boli ama sto pobrzo ke se naucite so novata realnost tolku podobro i za vas no i za nas...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Пу пу неважи од август и септември
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
aj neka ni e so sreka...Portugalija ja priznal nezavisnosta na kosovo...se ocekuva i crna gora da ja priznae naskoro..."noz od zad grb" od vasite braka...mnogu dobro idat rabotite...
samo napred... Изменето од nema sto - 07.Октомври.2008 во 23:33 |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
http://www.kosovothanksyou.com/
Ај да не тропам тука па уверисе сам,и немој да се разочаруваш живот иде далје „ живот је такав чупав и длакав„
![]() |
|
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Дај да видиме и да прочитаме... Не туку само тропај... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
musmula drzava
![]() |
|
![]() |
|
ПортугалиЈа не е банана држава она е цитрон држава.
|
|
![]() |
|
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
Да се вратиме на темата,а темата е признавање на Косова:
Еве уште една нова вест а таа гласи:Португалиа(според Делија и др. уште една банана држава)ја призна независноста на Република Косова па нека е со среќа.
![]() ![]() |
|
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
abe ushte so livada kosovo se raspravate..ccccc....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a be uste li istata ploca ja jades ?
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
nezavisnosta na kosovo e zavrsena rabota...i makedonija ke ja priznae porano ili podocna
|
|
![]() |
|
Пази ова молимте Албанија 28.748 км2 територија 3.000.000 население Србија 88.316 км2 територија 8.000.000 население И КАКО ПАШУЛАК ПАК СМЕ ПОГОЛЕМИ СЕА СИСАЈ! ![]() Изменето од Царевић - 05.Октомври.2008 во 15:31 |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Beogradski Pasaluk
![]() |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
![]() |
|
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Zivio beogradski Pasaluk
![]() Sakale da napravat Veliku Srbiju, evo vam sad. Proud to be Albanian ![]() Изменето од moira - 05.Октомври.2008 во 14:00 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |