![]() |
|
Изгубено-Најдено |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | ||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
AJ DA BIDEME ISKRENI DORIAN...DA NAIDES NA PRSLUK ZENSKI NA ULICA...BI GO ZEMAL VO RAKA?
![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
izguben e ...walking sex..., go molam cesniot naogjac da mi go vrati....sledi nagrada
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
PRSLUK? [:-&] I DA GO VIDAM NE GO PIPAM...KOJZNAE KOJA KALASTURA GO NOSELA..CIM TUKU-TAKA GO IZGUBILA ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Најдов прслук... За несреќната сопственичка бесплатно враќање (и местење, без задни намери) на истиот.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
GRCITE NI GO IZGUBIJA IMETO AMA NIE SI GO NAJDOVME
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Изгубив апетит...не мора да ми го враќате
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() ![]() iiiiiiiii sega mi tekna...zilet e izguben...koj go najde...neka isece veni ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Izgubiv 1000 evra...ako nekoj gi najde, ke bide li ljubezen da mi gi vrati?
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
Izgubiv 15 godini...polni so nadez...ocekuvanja i lubov..za cesniot pronaogac...nema da sledi nagrada..samo sovet
|
||
![]() |
||
|
normalno deka ke si go zemam, neli rekov koj si go najde za nego si e
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ljisic:)))..ajde zemi si go:)))
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
Go pronajdov seikot
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |