![]() |
|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 25> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
новинарско искуство ....новинарско .... забеган .....
![]() Лила е професионалка во ...новинарството ....
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
..Лила има ..тешко и големо искуство
![]() во секаква ситуација ...додека оваа другава е нова почетничка ... но со тек на време ќе научи да се справува и со онакви како џанакон ....
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
всушност, и сама си направи такво „ток шоу“ кое нема никаква смисла и каде се трошат пари за џабе |
|
|
|
![]() |
|
А не ... јас мислам обратно .... Лила ќе го нокаутираше
уште во првата рунда ......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
на Лила само Кили и е лекот
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Лила од утревечер ... во... Се или Нешто ..... на Сител
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
koja e taa
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ич не ми е симпатична.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
СРПСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ЈА БАРААТ НАШАТА ВОДИТЕЛКА ![]() Откако последниов месец живееше на релација Скопје-Белград, атрактивната водителка Лила М. Стојановска доби понуда за работа во српската престолнина. Една белградска ТВ- куќа е заинтересирана Лила да има свое шоу во српскиот ТВ- етер..........
Се запознав со многу колеги од телевизискиот бизнис додека во живо го пренесував финалето на "Вип Големиот брат" и "Преживеан" од Белград. Некои од нив знаеја за моето искуство и добрата поткованост во телевизија "Сител", па од таму дојде понудата за ТВ-шоу еднаш во неделата. Засега сe е во фаза на преговори...откри Лила ....
За потребите на нејзината кариера во Србија, таа ја направи новата фотосесија со познатиот фотограф Дејан Миличевиќ, која ја прикажува Лила во нејзиното најсекси издание до сега.
|
|
![]() |
|
Што ја бива ја бива... надарена е за многу работи... туку незнам
кога оди сега нејзиното шоу... ?
![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
si ja biva tipkata,pojava e zgodna e,sharmantna,ima prijaten glas,nasmevka lice...barem spored mene...
![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
И да си ја носиш хахахахахах... само дај ми и на мене малце..
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...abe neznam sto sum kazal i vo kakov psihi-stadium sum bil...ama Lila ja sakam i ne mi mozete nisto..
![]() doma ke si ja nosan,ete taka...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |