|
Педофилија во нашите училишта |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене исто, ама ме боли забот. најсериозно...а и темата е сериозна, и зошто ова најмногу се случува во ромските семејства. ај отвори ти! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj otvorija temata ziti leb...taka mi e nas`skana dushata shto ako kasnam nekogo ke go otrujam.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАМАМД, ОВАА ТЕМА Е ЗА ПЕДОФИЛИТЕ ВО УЧИЛИШТЕТО. ЗА ОНИЕ ВО СЕМЕЈСТВОТО ИМА ФОРУМ СЕМЕЈТВО.
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto pravime so pedofilijata vo semejstvoto? Zarem na deneshnata vest nekoj ostana ramnodushen?
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДЕЦА ОД СИТЕ ЗЕМЈИ ОСВЕСТЕТЕ СЕ, РАЗБУИДЕТЕ СЕ, ВЛЕГОВТЕ ВО 21 ВЕК, ПА ЗАТОА ПРИЈАВУВАЈТЕ СЕКАКВА НАСТРАНОСТ КАЈ ТИЕ ШТО ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ ГИ ПЛАЌААТ ЗА ДА ВЕ ВОСПИТУВААТ!!!!!!!!
|
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аКО ДЕТЕТО НЕ КАЖЕ ДЕКА НЕКОЈА „ПИВТИЈА“ СЕ ТРЕСЕ НЕНОРМАЛНО НАД НЕГО И МАНИЈАЧИ СО ОДВРАТНИОТ ЗДИВ НА ЛУК И АЛКОХОЛ ПО НЕГОВИОТ ВРАТ, КАКО РОДИТЕЛОТ ЌЕ ДОЗНАЕ. КОЈ РОДИТЕЛ ПОМИСЛУВА ДЕКА ТОКМУ ВО УЧИЛИШТЕТО КАДЕ ШТО УЧИ НЕГОВОТО ДЕТЕ ДРЕМИ ЕДЕН ТАКОВ ИЗРОД?
УШТЕ МАЛКУ, ПА ЌЕ ИСПАДЕНЕ ДЕКА РОДИТЕЛИТЕ САМИ СИ ГИ БУТКААТ ДЕЦАТА ВО НЕГОВИТЕ РАЦЕ. |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МОЛЧЕЛЕ,АЈ ДА НЕ КАЖАМ ЗОШТО,А ТОА РОДИТЕЛИТЕ ШТО НЕ ПРИМЕТИЛЕ...ПА ТИЕ РЕТКО ПРИМЕТУВААТ ,ДА НЕ РЕЧАМ НИШТО НЕ ГЛЕДААТ!!! ...ТЕК ПО ПРВОТО ДЕТЕ ВО БРАК ИЛИ ИСКРШЕНАТА РАКА ИЛИ НОС ВО ИСТАТА ГОДИНА ОД БРАКОТ,ДОЗНАВАТ А МОЖЕБИ И НЕ ДЕКА НИВНАТА ЌЕРКА ПРВИОТ SEX-ODNOS ГО ИМАЛА НА 15-16 ГОДИНИ...И ТОГАШ ИМ Е ТОА ВАЖНО!!! BUNGABANGAREEEEEEEE.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАКО МА БЕЗ СУДЕЊЕ - НЕ СМЕ ВО 45 ТА ГОДИНА, ПА ПО КРАТКА ПОСТАПКА... ЗА СЕ ТРЕБА ДА ИМА СУДЕЊЕ, ЗА ДА СЕ УТВРДИ ВИНАТА И НЕЈЗИНАТА ТЕЖИНА.МОЖЕ ЧОВЕКОТ САКАЛ ДА СТАНЕ ПОПУЛАРЕН ПРЕД ПЕНЗИЈА.АКО НЕМА СУДЕЊЕ КОЈ ЌЕ ДОЗНАЕ ЗА НЕГО?
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Згрозена сум! Ужас! Катастрофа! Педофилите ја заслужуваат најгрозоморната казна што може да се смисли-и тоа без судење! Не можам да сватам само зошто девојчињата молчеле и дозволувале тоа да трае? Дали родителите не приметиле дека нешто не е во ред,зошто не верувам дека тие девојчиња после тоа се однесувале и живееле нормално како и претходно?!? |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......НЕШТО СЕПАК НЕ ВИ Е ЈАСНО!!!ЗОШТО?...МЕ ЧУДИТЕ!!! Изменето од zagor - 12.Февруари.2008 во 23:08 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС НЕ СЕ ПЛАШАМ ОД ОГОВАРАЊА И КОМЕНТАРИ, АМА АКО НЕКОЈА ПРОФЕСОРКА МИ СЕ ПУШТИ НЕМА ДА ЈА ПРИЈАВАМ. А ИМА ЕДНА, АМА НЕ ЈА КАЖУВАМ.
|
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сфаќам како можело воопшто да дојде до вакво нешто, сепак се работи за средно школо, девојчињата колку толку се самосвесни требало на време да реагираат, ама верувам дека настрана стравот, се плашеле од оговарањата и коментарите
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe takvite treba na Gradski stadion javno da im se isece k*rot,a nie site da grickame semki i da navivame..pa da vidime dali na naredniot ke mu tekne da naprai neso..sea si vlegov u filmce ne mi zameravajte..
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАМАМД, ЗАРЕМ НАВИСТИНА НЕ ГЛЕДЕДАШ КОЛКУ МНОГУ СЕ СОГЛАСУВАМЕ И ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ?
Изменето од majstorce62 - 12.Февруари.2008 во 17:51 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |