![]() |
|
Сам со себе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Автор | |
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Професионалците сакаат да дефинираат, етикетираат и да користат статистика оти така научиле и така им е полесно. Но секој човек е различен. И секој човек е ХУМАНО суштество. Ние не сме статистички бројки. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Najubavo e sam so sebe. Ne govoram za zatvoranje vo 4 dzida tuku postavuvanje na asalni granici koe se postignuva samo ako komunicirame so sebesi, ako imame uvo za nasite potrebi. Taka ke znaeme da postavime granica so koja sto ke dozvolime da ne ne trujat so nivnite takozvani znaenja steknati tamu nekade.
Imav takva prilika da se izdignam i da go prenasocam fokusot koga denes takozvana profesionalka se obide da me prizemji so socna dijagnoza. Odluciv da premolcam, da se nurnam vo sebe, da se slusnam i pritoa i da se zastitam odnosno da ne goltnam shkolska dijagnoza. Ne sekogas e problemot vo golemite strucni umovi sto sakaat da ne menuvaat temelito za neso kes tuku problemot e vo nebiduvanjeto so sebe pri sto nemame prilika da se zapoznaeme sebesi i da procenime sto e nasa vistina a sto ne, sto e dobro za nas a sto ne. |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Сите сме со еден тон интроекти.. ретко некој да е толку многу сам со себе... Не велам дека е невозможно, ама тоа бара премногу свесност
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
нели тоа каќав дека има секогаш еден луд во нас и веќе работа е на психиката да реши дали телото е лудач или нормален
|
|
![]() |
|
A сами ли сме во себе?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
секој е луд сам за себе
![]() |
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Човек никогаш не е сам!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() Изменето од viktorija123 - 26.Април.2012 во 09:58 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
...pa se znae.... turlitava sekoj den ne se jade.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Да не фрлам поглед,што крчкаш денес!
![]() |
|
![]() |
|
...i branovite se "del" od tishinata - ti pak sakash podelba tamu kaj shto ja nema
![]() Изменето од viktorija123 - 26.Април.2012 во 09:52 |
|
|
|
![]() |
|
Не дозволувај ништо да ти ја наруши тишината. Капка падна бран направи! ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |