|
Пробната матура неуспешна!! |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе оздравиш, дури трепнеш.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ГЛЕДАШ КАКО ЗНАМ ШТО НАЈМНОГУ ТРЕБА?
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa fala ti,bas mi treba zdravje poso vo momentov sum strasno bolna,a i za ponatamu definitivno ke treba
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ГЛЕДАШ КАКО СИ ЈА СВАТИЛА ПОЕНТАТА - ВАЖНО Е ДА НЕ ОСТАНЕШ ТУП И ГЛУП, А ЗНАЕЊЕТО ШТО ЌЕ ГО СТЕКНЕШ ЌЕ ТИ БИДЕ КЛУЧ СО КОЈ ЌЕ ГИ ОТВОРАШ СИТЕ ВРАТИИ КОН УСПЕХОТ ВО ЖИВОТОТ.
ЈАС УШТЕ ТИ ПОСАКУВАМ И МНОГУ ЗДРАВЈЕ - ОТИ БЕЗ НЕГО НЕМА УСПЕХ! |
|
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi mirisa deka i vo drzavnava matura ke ima vrskicki iako,tvrdat ubedlivo deka nikoj nema da gi znae testovite!!!Kako ne..tesko kaj nas,da ne se doznae,eden znae i cela Makedonija ke znae taka e zborot.I taka nekoj ke se maci kao mene,ke uci vo Juni,a nekoj ke se ladi use od maj..Ama zatoa ke si ostane vecno glup i tup u toa pametot
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со штрајкот добрите ученици ги штитат интерсеите на слабите ученици и на учениците кои четири години спиеја и си добиваа петки по заслуги на тато и мама. треба да се свестат дака со ова си ја сечат гранката на која што седат. дека не полагањето ДМ само ќе им ја влоши шансата за упис на факултет, бидејќи мазите пак ќе си ископаат врскички и ќе им ги земат местата. Со ДМ ќе се прекине оваа срамна традиција и ќе се создадат реални услови квалитетот да си го заземе своето место во општеството.
|
|
|
|
barmomk1
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa bas poradi nemanjeto nikakva kontrola ni stignaa i prvite rezultati.... Nemanje nikakva pismenost, generaci sto vrska nemaat sto sakaat vo zivotot itn itn... Sekade vo svet se obrnuva najgolemo vnimanie na srednoto obrazovanie.... Mora da se svati deka vsusnost od tuka poteknuvaat site koreni, naviki, vistinsko obrazovanie. Zatoa bidejki go nemame seto toa na fakultetite se poveke se otkazuvaat lugeto, tesko im odi polaganjeto.... A za strajkot policijata neka reagira i neka go prekine zasto stvarno e neopravdan i ako dokolku im se dozvoli da ne polagaat toa ke ja otvori pandorinata kutija i vo idnina narednite generacii ke go pravat istoto!!
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Требаше да им речат дека сите што ќе паднат на пробната матура нема да имаат право да полагаат вистинска матура. И треба да се забранат протести на средношколци, затоа што тие ќе излезат на улица дури за најбанални причини само да ескивираат од часови и да си мислат дека нешто многу кул направиле. Нема што тие да кажуваат дали треба да учат и колку треба да учат. А што, ние што сме полагале матура да не сме останале со едно око случајно? Ма сите полиција да ги врати на школо! Преку глава ми е од блокирани улици!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se oni bas tolku krivi, onie sto treba da gi naucat da ucat, vazno im e da si ja ispolnat programata , da ja pominat ... a i tie ne se tolku krivi , go rabotat ona sto im e nalozeno .... Eli toa ti e zivotot i tek doprva ima da gledas kako poedinci nosat odluki vo imeto na cel narod za mnogu povazni raboti od edna skolska matura.... zatoa nervoza okolu maturata i ne e potrebna.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako uchele na vremeto, sega ke znaele i nemashe da se bunat ni da ispopagaat site...
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А МАТЕРИЈАЛОТ ШТО ТРЕБА ДА СЕ СВАРИ
ОД ДЕН ВО ДЕН ИЗГЛЕДА СЕ ПОГОЛЕМ И ПОТЕЖОК, А ВРЕМЕТО СТАНУВА СЕ ПОУВАБАВО И ПОУБАВО - ЛЕЛЕ МАЈКО КОЈ ДА УЧИ!? |
|
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas so brzina na meteor..
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ВИСТИНСКИОТ ИСПИТ СЕ ПРИБЛИЖУВА СО БРЗИНА НА МЕТЕОР.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |