|
Како да се смирам со...!? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што си ја оплескал-си ја оплескал работава. (Ама сите ја оплескуваме вака или онака, кога или тогаш, љубовта заслепува) Патем, зошто велиш дека не можеш да веруваш во неа никако? Дали твоите сомнежи се основани или пак си многу посесивен?Ако си неосновано љубоморен ти и натаму ќе си имаш проблеми. Него дај сеа да се извлечеш и другпат-памет во глава. 1. Хитно јави и се и извини и се...нема друго. 2. За твојот сопствен роденден, купи и ти нејзе подарок и покани ја некаде. 3. Отвори и го форумов и увери ја во твојата невиност и барање помош.... (ако ептен не ја бива) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOLKU SI GLUP! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehehehe angelina me iznasmea srcke
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO BE JA SAKAS A PRAVIS TAKVI GLUPOSTI PA TAKA LI SE PROVERUVA DALI TE SAKA I DALI TI E VERNA? DA ZNAES DEKA LJUBOMORATA NE VODI NIKADE SEGA OBJASNI I UBAVO STO SI ZASRAL I AKO TI PROSTI NEMOJ POVEKE DA SE SOMNEVAS DALI TE SAKA ZASTO ZA VAKVA ZAEBANCIJA JAS BI TE OTERALA VO...... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неков нов начин на проверување колку те сака партнерот а? Да не ти раскажувам што ке бидне зашто многу добро ми е познато од други луѓе. Само крајот од приказната ке ти го кажам. Не ја сакаш вистински и набрзо ке помине таа таканаречена љубов. Затоа што е кристално јасно-оној што го љубиш нема да дозволиш да пати а не па лично да го повредуваш. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, od kade znaes, moze i ke upali
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бисерна растура..... |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, ako ne ti veruva reci i neka stane clen tuka, pa neka procita sto i pisa biserna
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чекај де,...... одма караш,...... чииил аут...... дечко,... да ти каже бисерна..... од љубомора никој арно не видел.... затоа не си играј играчки да изведуваш тестови врз некој,.... па уште викаш ја сакам..... ако ја сакаш ќе и веруваш а нема да правиш глупости и да си ја тестираш љубовта,.... е сега,.... најдобро ти е да бидеш искрен,...... да и признаеш зошто си го направил тоа,...... и да се надеваш на најдобро.......... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porasni
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама си зафркнал !!!!!!!!
|
|
legijate
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo na site..28.01.2008 (23:23)
Imam eden problem,koj e mnogu prisuten kaj mojte vrsnici...TOA E LJUBOVTA...Odam so edna prekrasna devojka od Gostivar,premnogu ja sakam,ama nikako ne mozam da veruvam vo nea,se mislam deka me vara..ili deka pravi nesto sto ne bi mi se dopadnalo...Denes napraviv nova glupost...So nejzinata drugarka se dogovorivme da ja povredime,za jas da svatam dali taa me saka....NAPRAVIVME VAKA...POCNAVME DA I PISUVAME SMS DEKA SME SPIELE ZAEDNO U STAN,I DEKA JAS JA VARAM...a nikogas ne bi ja povredil....premnogu ja sakam...ama sea svativ za greskata...i za moznite posledici...NASKORO MI SE BLIZI RODENDEN (13.O2)...IMAV TOLKU PLANOVI ZA MOJOT RODENDEN...NO KAKO STO GLEDAM NISTO NEMA DA MI SE ISPOLNI...VE MOLAM ZA POMOS...ZA NEKOJ DOBAR SOVET.... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej nema da znas dodeka ne probas
i ubavo ti vika vicko batali gi site, bas dobro e sto ja poznavas |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |