|
Неискажани зборови |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se razbudiv utrovo, da ne recam denta. Posle vecerta bez son i casata bez dno, mamurna i nesrekna. Nema poveke si vetiv, koga me razbudi tvojata poraka. Po obicaj me matkase nesto, naogjase izgovori, no sepak nesto se promeni. Prestanav da molcam, ti kazav sto mislam bez zaobikoluvanje. Ne ti se dopadna toa predosetiv, srnata se pretvori vo raneta lavica, a ti ne znaese da se odbranis od nejziniot napad. Dosta bea izgovori, dosta bea prikazni! Ma da otidese so druga polesno ke ti prostev, no ne mozam da ti prostam sto me izmacuvase so tvojata nepostojanost, manipulacija i laden odnos. Za se e potrebno vreme.. Go imame celoto vreme na svetot. No vremeto nema da ne promeni, vo slucajot vremeto e nasiot najgolem neprijatel. Odi i pobaraj ja tvojata sreka, odi i pobaraj ja tvojata ljubov, odi i zadovoli ja svojata strast, se ke ti prostam. No ne mozam da preminam preku ova. Ne baraj me poveke.. Ti kazav ednas, mozam da ti bidam samo Edinstvena, mozam da ti bidam samo Ljubov, mozam da ti bidam samo Zivot, no ne mozam da ti bidam Pretpostavka i ne mozam da ti bidam Zamena.
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
married me
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmm.. mi se spie zlato, izgleda vecer nema da me macis so nesonica ..
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CELO OVA VREME SAKAV DA TI KAZAM TE MRAZAM,NE MOZAM DA TE PODNESAM...TE PREZIRAM...I EVE SE OTRESKAV I SEGA TI KAZUVAM ZS NAJVEROJATNO UTRE NEMA DA SE SEKAVAM
|
|
milicka
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pustimo oci da govore
nekogas ne se potrebni zborovi |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima interesni za nekogo neiskazani 4 zbora za ljubov
DA DA NE i DA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogas nekoi raboti mora da zavrsat taka.. Tesko deka ke mozeme da razgovarame kako "prijateli". Za da se ugasi ljubovta, mora da ja distanciras od sebe.. Dobri drugari tesko deka ke mozeme da bideme, toa ti e kako da stavis zarce vo plast seno, prasanje na vreme e koga pak ke se razgori.
Изменето од Mishell_G - 05.Јануари.2008 во 16:58 |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мишел,зарем вака би сакала да заврши сето тоа? јас не бев мирен се додека не и ги искажав зборовите во мојот пост погоре...и мило ми е што и ги кажав...сега сме добри другари и одвреме-навреме со насмевка си прикажуваме за времето кога идевме...за убавите моменти поминати заедно... |
|
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot den bez tebe.. se plasam od ramnodusnosta koja ja osekam, posle nea po pravilo sledi bura od emocii. No ne i ovojpat. Znam deka ocekuvase malku poinakva reakcija od mene, malku poveke drama, zacineta so solzi i izjavi na ljubov, no toa e zatoa sto ne uspea da me zapoznaes. Jas solzite gi isplakav uste pred da ti recam zbogum, dramata ja ziveev sekoj den od nasata vrska.. Veke ne ostana nisto, zavesata se spusti. Komu ke mu bide potesko? Verojatno na tebe, zosto jas bev i ostanav svoja. I koga bese najtesko ja cuvav ljubovta, se do onoj den koga toa veke izgledase smesno. Vremeto ke presudi kade zalutavme i kade ke stigneme. Dotogas zivej srekno, zivej i zaboravi za dvajcata nas..
Изменето од Mishell_G - 05.Јануари.2008 во 21:23 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krajot...obichno go krasi deloto.
Ne bi go rasipuvala so izlishni zborovi-nepotrebni se!! Se e veke kazano,ako doshol kraj. |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
криво ми е за секоја глупост што ја направив...извини...(ова веке и го кажав)
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште ја слушам еееј и се карам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh barem mene da mi pomognese .. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мишел фала ти за песнава ми помогна мнооогу
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |