|
Како се облекувате за на работа? |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е. Не сум единствен кој така се облекува.
Блашке, јас честам. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pristojno ,elegantno , klasika...
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Класично, ништо посебно.
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ааа за на ворк кај мене у студио носам фармерки и ми се гледа цел грб истетовиран и ич не ми е гајле + ми мава клима и не ми е ладно али се подоблекуем ко ке ми дое странка да не ја исплашам
|
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас незнам, и ти си freak (за облекување)...
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од CONTESSA - 04.Јануари.2008 во 04:21 |
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ ПРЕТЕРУВАЈ ПА И ТИ ПА СЕГА...ДА СУМ ПРЕТСЕДАТЕЛ НЕМА ВОЛКУ ДА МУ ЈА МИСЛАМ... ДА ТИ БЕВ ЈАС РАБОТОДАВЕЦ...САМОЌЕ БЕШЕ ПОД БИРО.......за вработување |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OSOBENO VNIMAVAM KAKO SE OBLEKUVAM NA RABOTA. MORAM OSOBENO DA VNIMAVAM NA KODEKSOT NA OBLEKUVANJE ZATOA NEMA KADE VISOKI POTPETICI OBAVEZNO,DOBRI PANTALONO ILI ZDOLNISTE DO KOLENA ,NA GORE SUM PO SLOBODNA VO IZBOROT NA KOSULU PA ZATOA KOMBINIRAM NAJ CUDNI DIZAJNI I DEZENI,SETO OVA GO ZACINUVAM SO BROS ILI MARAMA ,NA KRAJ DOBRO STRUKIRANO SAKO ILI PALTO VO PO LEZEREN STIL DOKOLKU NEMAM SOSTANOCI. A DA NE GI ZABORAVIME I CORAPITE KOI MORAAT DA ODGOVARAAT NA CELA KOMBINACIJA.NEKOGAS SE SLUCUVA DA OBLECAM I DOKOLENKI DEZENIRANI AKO KOMB. GO DOZVOLUVA TOA.A NAJ MACNO OD SE MI TOJ EDEN SAAT SPREMANJE ZA OVA DA IZGLEDA TOP.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во зависност од расположението и моментот. Ако се чувствувам убаво расположен или пак треба да завршам некоја важна работа во некоја канцеларија - во одело. Ако сум станат на лева нога и ме мрзи да се дотерувам, или пак немам некоја посебна пригода,тогаш во што ќе ми падне до рака.Не е се во гардеробата, но понекогаш треба да и посветиме внимание.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каква униформа??? |
||
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каков шо е папагалот на збунет така и ја се облакам
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi dali i kako klientkata saka da bidam oblecen
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rabotno
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ало овој is crazy него ни слушајте
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |