![]() |
|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Автор | |
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aj kazete kaj ima nekoja bajacka sakam da idam da mi gleda, ikogas ne sum bil na takvo mesto.Ama ne ni veruvam mnogu mnogu,,materijalist sum
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Your past life diagnosis:
I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern South New Zealand around the year 1100. Your profession was that of a dancer, singer or actor. Your brief psychological profile in your past life: You had the mind of a scientist, always seeking new explanations. Your environment often misunderstood you, but respected your knowledge. The lesson that your last past life brought to your present incarnation: Magic is everywhere around you, even in the most usual, most ordinary situations. Your lesson is to understand this magic and to help other people to see it, too. You are a magician! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Јованка Орлеанка
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Your past life diagnosis:
I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Korea around the year 1225. Your profession was that of a chemist, alchemist or poison manufacturer. Your brief psychological profile in your past life: You were a sane, practical person, a materialist with no spiritual consciousness. Your simple wisdom helped the weaker and the poor. The lesson that your last past life brought to your present incarnation: You should develop your talent for love, happiness and enthusiasm and you should distribute these feelings to all people. Do you remember now? Уффф...второто... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Vercingetorix ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Јас сум бил градител на насипи,патишта и улици,сум имал голем талент бла бла значи сум бил и останал магаре:-/
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ako se osekate kako peperutka, mozda ste bile gasenica
ako se osekkate kako princ, mozda ste bile zaba, hahahah |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
poveketo razlicni,
spisokot e doooooolg |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vonzemjanec.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Јас изгледа Хуан Доминго Перон...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Евита Перон
![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Верувам во реинкарнација, претходен живот оти сум искусила дека не случајно не влечат некои места да ги посетиме или животниот пат не води таму. И луѓето со кои се среќаваме, луѓето со кои се комуницираме...
Има многу докази за луѓе кои никогаш во животот не биле особено релизгиозни, ниту пкажувале наклонетост кон ваки истражувања а сепак имаат јасни спомени од локации, настани и ликови и активности врзани за истите. Сепак ние како луѓе се уште не сме стигнале до тој степен на душевното сознание за да можеме да негираме во целост патувањето на душата и нејзините пребивалишта. За себеси знам дека моите патишта водат далеку и дека има причина зошто живеам покрај вода. А-ха и ова извештајот од линкот ми вели Сте биле машко во миантиот живот на територијата на Модерна Бурма и наверојатно сте биле поморски човек, готвач или столар(хахахха) Природен талент за психологија, одлично сум знаел/а како да ги искосристам своите можности (за жал во овој живот не баш:) И задача во сегашниот живот ми е да научам да бидам истрајна и решителна и да не дозволувам неуспесите(лоша среќа) да влијае на мојата силна воља. Ете така.... Има троа вистина ова, ама Бурма бе....нешто не ме влече баш ![]() Изменето од GlenKlouz - 17.Јули.2009 во 14:22 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 15:54 |
|
![]() |
|
23 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Naucnicite i nekoi svestenici veruvaat vo reinkarnacija, t.e.prenesuvanje na duhot vo novo telo. Se smeta deka toa se slucuva koga dusata ne e dovolno cista za da vleze vo pogornoto nivo (sto e cekor poblisku do Bog), da zatoa se preseluva vo telo na novorodence. Ovie necisti dusi ke ziveat onolku zivoti kolku sto im e potrebno da gi isplatat svoite grevovi, a vo sekoj nareden zivot gi podnesuva na sebe (od strana na nekoj drug) site onie grevovi sto gi napravil i so toa go vraka svojot dolg pred Boga...
Ova go razbrav od nekoi procitani knigi... |
|
![]() |
|
NitKa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Не е фер..некако не ми се совпаѓа минатото :/
не се осеќам дека сум била тоа тоа.. хамм..можно е грешка да има ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |