![]() |
|
Во иста вечер-ЗАПОЗНАВАЊЕ И СЕКС |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaci sexot bil celta na zapoznavanjeto,se nadevam za dvajcata...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
ne kako zapoznavenje i sexs
![]() poleka vo stil ![]() |
|
![]() |
|
Dobi-Insane ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
AKO IMASH ZELBA DA SE SEKSASH SO NEGO/NEA ZOSHTO DA NE
![]() |
|
Some mistakes are too much fun to only make once...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mozno e prepoznavanje i seks vo ista vecer(po greska)
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..........SVE DODEKA TUGOTO MISLENJE VLIJAE NA NAS................TAKA KE BIDE KAJ NAS VO MAKEDONIJAVA............
..........NA KOGO BE MU E GAJLE DALI SI MU DALA NA PRVIOT SOSTANOK ILI NE????.......I STO MI E GAJLE KAKO KE ME VIKAAT I DALI KE MI STAVAT ETIKETA................AMA IC NE MI E GAJLE...........
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
мислам дека тоа дај-не дам е само игра.
од филмовите ![]() 1. од машкото се очекува да бара (дај); 2. од женското се очекува да одбие поради добриот впечаток( ![]() 3. машкото исто како и женското сака прво да види со кого си има работа и во суштина и не е толку нестрплив; 4. доколку женското го изненади и кандиса, типот ќе се најде во небрано и можеби ќе ја изигра улогата до крај, но ... 5. утре ќе си ја видиш залепена етикетата. ( ![]() тоа ... на филм, де ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ma nema sansa
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Абе тоа у време партизанско било така....сега не е. |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ne be, baba mi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Тоа сигурно ти го кажала добрата Вила. |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ne be pa ti, u Makdeonija site devojcinja se ubavo vospitani i na prv sostanok ne davaat i tocka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Па не давај мори.....друга ќе даде.
|
|
![]() |
|
Ne davam be i gotovo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Амори нема убедување...само онадување.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |