![]() |
|
Нокт на мал прст |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokt na maliot prst go smetam za korisno lopatce za rudnikov sto mi e na sred lice
|
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Слободно нека си ги раснат ноктите на малите прсти тие кои сметаат дека им личи...јас не сакам, ниту од естетски ниту од хигиенски аспект
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
нокт на мал прст ми делува многу несредно и нехигиенски, стварно е утка
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
да де
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
aaaaahaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
аман бе
![]() ![]() ![]() значи видов една у Ох преклани и од тогаш... се згрозувам и одма ми се појавуе у мисли таа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() многу одвратно под ноктот од што и беше голем и влегло камче ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ja ne go razbrav muabetot ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
за ова сум се гадела највеке по плажа
![]() значи идам ја и гледам онака една и пази уше се жал ко демек камења имало многу ја болеле прстите ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fala i do tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ах па погоре не анализирав
![]() ![]() ![]() ![]() поз до тебе ![]() |
|
![]() |
|
a so tolkavo gnezdo pod mishka? ![]() |
|
![]() |
|
и нокт а и несреден пети лелеле мн мрзам па уште шетаат ко ненормални бе
![]() |
|
![]() |
|
selska rabota, koj ushte cuva nokt na mal prst...bljak!
kopaat na site mesta so nego ![]() Изменето од IQ - 18.Јануари.2008 во 02:22 |
|
![]() |
|
IRON MAIDEN ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Mazite,naj4esto postarite mazi go koristat noktot na maliot prst kako organ za vnatresni raboti(usi,nos....) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |