|
А да ја прошетаме Македонија ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa na site mesta sakam,ali zapadna makedonija najvishe,megjutoa na eksurzii na site mesta odam,kade sho ne vodat
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу би сакал во овој момент да сум во КАЛИШТЕ, во ресторанот на Томе Разме на добра риба и добро вино. Кај Томе Разме се е доброи домашно.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da setam ama sum so loso zdravje i ne sum finaniski moken.
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До распадот на екс ЈУ, си шетав повеќе низ неа, но и низ МАкедонија. Сега изричито си шетам- викендувам, одмарам и си запознавам сеуште поатрактивни предели во Македонија.
Жалосно е што добар дел од македонците и денес одат во душманска Атина а не си ја познаваат татковината. |
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАКЕДОНИЈА Е ПЛАНИНСКА ЗЕМЈА, А ПЛАНИНИТЕ НИ СЕ ВИСТИНСКИ БИСЕРИ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pREUBAVA NASA MAKEDONIJA ZA ZAL MALKU JA POZNAVAM.SAKAM DA GI POSETAM MANASTIRITE,SMOLARSKITE VODOPADI I BI SAKALA DA MI POSOCITE I DRUGI LOKACII.
|
|
princeza
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vi gi preporacuvam Kolesinskite vodopadi . . . prekrasni se
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za KRUSEVO nemam zborovi,koga sive ovie godini odev vo Krusevo i slucajno tamu go srekavavme TOSE,mislev deka go sakam Krusevo tokmu poradi Tose,no koga sega posle smrtta na TOSKA bev,more od magla do ,P.RILEP A VO kRUSEVO RAJJJJJJ
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно, зимата му е наклонета. Најмногу сончеви денови во текот на годината.Чист планински воздух и ветре што те гали. Единсвени и најубави зимски пејсажи. Емоции и топлина не поврзуваат со овој Град. КРУШЕВО!!!
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sakate nekogas da ja ispolnite dusata so sladovina posetete go s.Nezilovo,vo rana prolet do docna esen,da ja okusite pastrmkata,da go vidite Ceples pokrien so sneg,a pod Vas da tece Babuna,vodenici,okolu Vas stari planini a i patot od Veles do Nezilovo e zivopisen okolu 50 km odalecenost od Veles,isto taka i Kr.Palanka e prekrasna visoko gore nad manastirot Sv.Joakim Osogovski,se odi do s.Krklja,do Kalin Kamen,se srekavaat srni i visoko gore prirodno ezero,se gleda Ponikva....(se odi i so kola)
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- вреди да се види дефинитивно |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga site odea niz balkanskite zemji pretezno, a po nekoi i izvan niv, jas i moi kolegi ne ja imavm ta privilegija, pa ja shetavme eks SFRJ i nashata preubava MAKEDONIJA. Navistina e dozjivuvanje da gi spoznaesh ubavinite na makedonija i na bivsho jugoslovenskite republiki.
Nadvor imam samo nekolku pati proshetano i nemam posebni dobri spomeni. Zatoa vi preporachuvam spoznajteja makedonija, stvarno e preubava. Изменето од orlov - 07.Јануари.2008 во 01:58 |
|
|
|
bibka
Група Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Галичник!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |