|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Автор | |
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Српската верзија на песната на Каролина За година две
Каролина - Успомене на тебе |
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве го новиот спот на Каролина!
Каролина - За година две |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шмрка или... голта бело?
Млеко де...млеко... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Party Girl
Група Регистриран: 28.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повеќе пијте вода помалку шмркајте бело
Сакав да кажам уште претходно ама некако ми беше незгодно. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така,од прекумерното губење на килограми нејзината кожа овенала,па сите брчки излегле на мегдан,не е толку стара за да има така изгравирано лице.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Party Girl
Група Регистриран: 28.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите ќе остарат мила.
Проблемот е во анорексичноста кај неа. Јас викам да набаци некое килце да заличи на нешто. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каролина? Секси? Нц нц нц...значи...Боже сачувај... Бтв. остарела. И се познаваат ЕПТЕН брчките. |
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se dopagja novata pesna Za godina dve...dobro e so ne prodolzi vo stilot na "Kraj"
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледав спотот на песната ’’Крај’’ на Каролинка и можам да кажам дека момта е многу секси, а и песната е топ.
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Донт лајки хр ет ал...
Многу ми е ваштачка...Смрзната... |
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi ok, super pee, dobto izgleda, samo sto
e ladna kon publikata nekogas. |
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каролина на МТV Спотот за песната "Заборави", која Каролина ја пее во дует со ОТ бендот од Белград, својата светска премиера ќе ја има на музичкиот сателитски канал МТV. Провокативниот спот за песната во кој покрај Каролина глумат неколку згодни манекенки од Белград, е во режија на познатиот белградски режисер Славољуб Живановиќ- Зли. Со овој спот, Каролина и "Авалон" ја започнаа соработката со "Емоушн" и нивната концертна агенција "Шоумастер" која ќе се грижи за кариерата и настапите на нашата музичка ѕвезда во Србија и на Балканот. ЛЕГЕНДАТА НА ХРВАТСКАТА МУЗИКА СО 4 ЦЕДИЊА ЈА ЗАОКРУЖУВА КАРИЕРАТА Каролина дел од антологијата на Арсен Дедиќ Легендата на хрватската музика Арсен Дедиќ ја заокружува својата кариера со четири антологиски цедиња со име "Добротворов дом" на кои се наоѓаат 93 песни. На едно од цедињата ќе се најде и песната Лејди Годива која нашата Каролина на барање на Арсен ја сними заедно со хрватската легенда во студиото на Никша Братош. Песната ќе се најде и на новиот албум на Каролина кој е во подготовка. Станува збор за 4 албуми со посебни тематски делови има: љубовни парчиња, народни песни, патриотски, а четвртиот албум симболично е наречен - разно. На Арсен му успеа на едно место да собере многу значајни музички имиња кои ги изведуваат неговите песни во малку поинакви изведби од оние на кои до сега сме навикнати. На овие музички парчиња ќе можете да ги чуете Бранимир Штулиќ, Габи Новак, Каролина... Цедето е во издание на Кроација рекордс. |
|
BlairWaldroft
Нов член Регистриран: 10.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како прво доста членови имаат за Каролина кажано најразни глупости и пред се НЕВИСТИНИТИ.Значи се докажува дека сме доста глупа држава и не го цениме она малју што го имаме,а Каролина е дел од тоа.Чиста срамота ,зарем повеќе ја цените Елена како пејачка,која ја нема по една година на нашава сцена и потоа се појавува и ова она,.Каролина е премија за речиси сите балканси пејачки,а вие ја отфрлате како никој.Срамота за вас
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОП ЅВЕЗДАТА ПОТПИША ДОГОВОР СО ПРОДУЦЕНТСКАТА КУЌА "ЕМОУШН" |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |