![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 493494495496497 563> |
Автор | |
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi mu rekla ... brisi box
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
би ја
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
bi mu kazala deka ja neam veke taa gitara
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
bi i kupil dve zici
oti i falat i ako rece deka ne |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
bi mu otsvirila jas edna
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
bi ve viknal da igrame tablanet
i mze po nekoj valzer na pauzata ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
BI GO GUSNAL I BAKNAL ZOSTO SE SI ZNAE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bi go gusnala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bi ja gusnal oti sarmantno se smee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bi mu rekol deka e vo srodstvo so kineskiot bog na humorot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() CITAJ STRIPCE ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Би му направил Валпласт вилици....да не ги носи оние класичните што му паѓаат....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 493494495496497 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |