![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 488489490491492 566> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...denes tret den proslava na rodendeni vo familijata... auuuu... jadi... pij... smej se... ne spij...
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Денес...многу убав ден....за мене ....посебен.....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
DENES NEMA DA UCAM
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Денес ми е посебен ден кој ме потсетува на нешто убаво.... ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Denes ce odam na cirkus.
|
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
...ej btw fina e!
|
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
Denes namesto na fax otidov na kafe so devojkata na onoj koj mi go skrshi srceto...taa znae deka bese moj,ja znam deka sega e nejzin...si kopavme oci do pred kratko,ama koleshki ispadnavme i deneska cel den go pominav so nea niz grad, na shoping, na kafe, na gosti kaj drugarki...Cuda,cuda!
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Денес... стоп полиција... и оп казна... тууу ебати педантериите...
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Денес...хаварија
![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Денес... хаос... трчање натаму - наваму... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.........ma DENES........DENES mi e denot
![]() ![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Denes se vidov so edna stara prijatelka i mnooogu me izraduva
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... aha... zamisli jas dodeka setiv... grealkata si greeshe... ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
mislam, stvarno ponekogas preteruvaat!!! - covek od pamet mozat da go izvadat
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 488489490491492 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |