|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 137> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
какво остануење трудна бе мамичке?
па нели прво свадба да им се напрај треба па после друзи рабојќе |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...obleci ja ..kje nastine...
..odi be ..50 den... ma kakvo davanje...za 50 den... ehee jas shto bi storila... ... cigari kje si kupam...nejze dosta i e ljubov od zbunetiot...a i toa shto ja napravi popularna... site cekame shto po natamu...kje ostane li trudna... |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete pokloni pa neka izbere eden,ama aplauz si zasluzuva sekako
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе кое фајде од вашие гушки и аплаузи
боље оставајте по 50ден, барем некое фајде да види човеков, да и купи поклон за Нова година на Тања |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......nema takva emo....za zal......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... нема ништо поинаку само сенката на светот не не сака зошто сме поинакви, оној во кој досега баравме работи кои ги нема и каде постојат само многумина без крила за кои е незамисливо да се живее меѓу облаци. Со нас светот не може да функционира онака безмилосно како пред нас, трепери и се мршти како да го загрозуваме, а ние само го игнорираме, за него тоа е нешто ново, поставен во втор ред, дури заборавен, симнат од трон.
Несватливо за тој свет кога допирот и погледот се цел сами по себе, секое твое движење да ми го потикнува чувството на хармоничност, никогаш досега запознато во ниедна ситуација и со никого, несватлива сигурност и мир кога домот сме го пронашле еден во друг, сваќањето дека домот не е цврста градба туку непоколеблива мекост. Несватлива недвосмисленост и едноставност кога едноставно се сака, без сметка на маса, без обзир кон оние што неоправдано бараат внимание само затоа што случајно постојат во наша близина. Несватлива споеност без можност да и се види крајот, без трепкање на око, без потреба од здив, без однапред спремен збор заради несопирлива спонтаност, без начин да постоиме еден без друг заради стопена горделивост, едноставна карта за беспрекорност... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha... dobro |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunki se deshavaat
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..tamava se prefrla na novi radio branovi...likovna kolonija...
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |