![]() |
|
Азбука на изговори |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 124> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ладничко ..топличко .... зависи ...цел ден се менува ....
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Kako samo nadvor e zesko...no kaj mene vo sobata e super ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Кога се почуства разладувањето ,ќе ве обавестам
![]() Изменето од емил - 16.Јуни.2010 во 15:34 |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Јас претпоставував ....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
I kaj mene ne e tolku zesko vo stanot ![]() |
|
![]() |
|
..Залади малку ... не е толку жешко .... дувка ветренце ....
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Жешко е многууууууу
|
|
![]() |
|
Ееееее мене ме немало ... и вие се досадувавте нели ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Добре ,ќе го имам во предвид за во иднина |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
географија ме интересира и сакам да учам нови работи од таа област
![]() |
|
![]() |
|
Важното е да ти биде интересно тоа што си го научила
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
браво...многу нови работи научив од тебе
![]() Изменето од Schatzii - 16.Јуни.2010 во 00:34 |
|
![]() |
|
Апсолутно.Сè треба да биде точно
![]() ![]() |
|
![]() |
|
што ти зарем го мереше
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 124> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |