![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 482> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
нели едно ќе земаше дури не е касно
![]() мислам не треба да се претерува со некои привилегии ![]() да си ја залепам гумата на точакот |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
За жалби и поплаки видете со одговорниот модератор на подфорумов.
![]() Да си земам репете. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ќе го најдеш, ама не одма
![]() кога ќе кликнам за да ја отворам последната страница на темиве, да не ми излегува предпоследната ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ќе биде се додека алармот прв не го растури тој раат.
![]() Да си го најдам имбусот шестка ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Благото се дели со другарчињата не заборавај за да не те фати касно
![]() Утре раат ден да биде... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Ништо од дождот,модератор погоре издаде наредба за негова забрана.
![]() Да си каснам од благото посовреме додека не ме фатило касно. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
И ручек помина и денот замина и нов ќе дојде
Да истури дожд |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Отиде денот,ај во јуни.
![]() Ручеков да помине,па денов раат да си отиде. |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
da si kasnis ama ne ostanolo parce
![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
нема сега јоргани, жешко ќе ти е
![]() да си каснам парче торта што си направив со јаготки ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Е ако де не ќе мора да трошиш од youtube
![]() Да си ја фатам јорган планина ![]() |
|
![]() |
|
ќе ти ги пратам овие од кај мене, додоуша не се зурли тапани ама умот ми го извадоа
![]() да престане музикава веќе еднаш ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Податокот ко таков не секому го даваат.
![]() После еден да не ми донесат наваму само зурли тапани ![]() |
|
![]() |
|
нека не врни, надвор имам работа
да најдам еден важен податок |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |