![]() |
|
Филозофирај |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 82> |
Автор | ||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Statistika za zivi i razumni bitija....FUJ Generaliziranjeto na coveckite sposobnosti i prirodna nadarenost nosi samo plitok osvrt na onoj sto go prakticira toa. Ako znaes da smuvas zenka von rabotno vreme ne znam zosto ne bi mozel toa da go napravis i vo kancelarija ![]() Se e talent i prirodna predispozicija....na nekoj i so rasireni noze vo krevet da im ja doneses nema da zavrsat rabota |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
10% жени имале секс само после 1 час од првиот состанок,
20% жени сакаат секс на необични места, 36% од жените сакаат нудизам, 45% од жените ги привлекуваат мажи со црна коса и плави очи, 70% од жените сакаат да се сексаат наутро, 90% од жените сакаат секс во шума, 99% од жените НИКОГАШ не се сексаат во канцеларија. ЗАКЛУЧОК: Статистички, имате повеќе шанси за секс на сабајле, со непозната жена, во шума....отколку со колешка, во канцеларија, после работно време. Совет:Не останувајте до доцна во канцеларија...од тоа нема фајде |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
Некои грешки се премногу добри, за да се направат само еднаш!!!
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Кога ќе има телепортацијски порти и сите секунд ќе стигаме каде ќе посакаме. На пример влегуваш во портата „ Џиу !“ и Оп ! На работа си, нема смрдливи гужви и застои кој ги предизвикува сообраќаецот на семафори или да прегазиш куче, па да ти досаѓа некое здружение шо сака кучиња. Нема авиони, одма правиш „Џиу ! “ и Оп ! си заљубил ескимка. Одиш на работа, „ Џиу !“. Доаѓа нејзиниот швалер „ Џиу ! “ Се посомневаш и се враќаш, арно ама он видел сијаличе на портата дека иде некој и бега низ порта „ Џиу “. Се појавуваш, а ескимката така мртва ладна као се чуди оти си се вратил, а зад неа во пепељара гори цигара. Се дереш „ Чија е цигарава, мори дрољо една ескимска !“, а она те убедува дека и’ е тешко кога си на работа оти е сама и се нервира и почнала да пуши. Си викаш „ Оваа стварно ме сака “ и „ Џиу ! “ си заминуваш на работа, а во меѓувреме портата дојавува краток дефект да не можеш да излезеш оти со роговите закачаш од ивиците на портата....
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Stapi vo brak so nekoj koj e ist kako tebe ili malku podobar |
||
![]() |
||
Hedonistka ![]() Сениор ![]() ![]() Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
|
Da se bide ili ne..
|
||
If you are reading this, get a life!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koga ke se simnat rakavicite doaga do gola borba so vistinski povredi
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Mesanjeto na boi e stetno po okolinata.............
![]() MyWay |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
|
Ludilo se sece od koren, listovi povtorno ke niknat
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Vnimatelnosta kolku i da e mala....nikogas ne e zaludna.........
|
||
||
![]() |
||
|
Takvi kako tebe zenite gi ostavaat zaradi takvi kako mene
![]() |
||
![]() |
||
|
Da ne si ja iskas muvata slucajno, kolku znam ti si najodvratniot ovde na forumov i deka mnogumina ke castat da si zamines. ![]() ![]() Изменето од zbunet - 17.Јуни.2010 во 14:24 |
||
![]() |
||
|
kako i sekogas ![]() |
||
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ma kakvi.... ![]() ti ovde sam na sebe si udiras cvrga |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 82> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |