![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 566> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,,,
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Денес таман се средив со шишање и седнав мислејќи дека ќе имам раат ден...
Ете ти го телефонот ![]() Ајт пријатен ден... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
денес може да испијам и 100 кафиња само за да си направам пауза ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
денес си заработив казна за паркирање, на уредно платен паркинг ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
денес во Прилеп
![]() ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Штом со опашките не мрдаат но бодат,не би си играл со нив.
![]() Денес...Му текна на екс директоров по два месеца да се јави...Ма ајде малограџанство. ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Денес лижам ... кхм, кхм ... мед!
![]()
![]() Оди да манипулираш со нив, да те видам! ![]() ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Денес бев спремна добра пара да дадам за едно кафе од Орка...Штета што решил да менува струка
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Да не се предомислиш кога ќе го видиш филџанот т.е. тенџерето ![]() Денес една непозната жена ме застана и ми изнареди комплименти за ќерките, а мене па едно ууууубаво ми дојде, се подув како квасец ![]() |
|
![]() |
|
Денес касно е..
Ама ај утре посабајле бакшиш кафе ќе биде, и така инвестицијата е направена. ![]() |
|
![]() |
|
денес... таман ќе испиев едно кафе од Орка, он се предомислил ![]() а да видиш само каков филџан сум добила на поклон, цело тенџере ![]() не 5 евра, може и 50 да ме чини едно такво кафе ![]() |
|
![]() |
|
Го повлекувам ова со кафињава.
![]() Денес после се и еден убав глас.Од Русија,тука ништо ново. ![]() |
|
![]() |
|
Е кај мене на часови ќе треба да доаѓаш.
![]() На мој другар татко му е по овој спорт,а другарот е алергичен на пчели.Додуша и јас ама па од страв сум опериран. ![]() Минатата есен им стававме храна на околу дваесетина сандаци и ни една пчела не ме касна. ![]() Може почетничка среќа. ![]() Од денес ни оглас веќе не отварам. Ќе почнам да заработувам преку интернет. Варам кафиња по форуми,пет евра едно за почеток. За понатамошната промена на истите ќе бидете известени. ![]() Во секој случај ќе се чувствувате европски. ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Денес, уште рано-рано, баш кога е најлошо (пред изгрејсонце), враќајќи ги празните рамки од (вчера) извртениот мед, го оборив сопствениот „рекорд“ во убоди од пчели. Се разбира одеднаш т.е. за неколку минути.
Досегашниот рекорд ми беше 27 убоди, а денес ... броев до 30, потоа се откажав. Едноставно немаше дел каде не бев избоцкан. ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |