![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 478479480481482 525> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i ne kuni ime njeno volio sam ja tu zenu neka joj je oprosteno.... |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
OVA E SAMO NASE SKOPJE TUKA MI E SE |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
You're U-G-L-Y
|
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ti si tajna otrovna
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
na Veligden sum se zaljubil
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Needing every atom of your anatomy Bilingual - Jose Nunez ако не сте ја слушале....многу е добра |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Djevojko u sutonu tihom pokraj rijeke sto koracas s tuznom sjenom na licu svom i kosom njeznom i kosom plavom kao lan |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Sam sam u tudzem graduuu....
I sa ladzom tudom tudom, tud madzarom tudom tudom Madzarica mlaaadaaa Golem pozdrav do Ana Marija |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
jedina moja tebi pjevam ja jedina moja tebi sviram ja....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
........... We sing the Song
Forgotten for so long And let the music flow Like Light into the Rainbow We know the Dance, we have We still have the chance To break these chains and flow Like Light into the Rainbow ............ |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ту твоју златну табакеру Дано
нек убе је ме лагаанооо |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tu tabakeru zauvjek mi ostavi,
tu tabakeru, mali zalog ljubavi |
|
![]() |
|
Stuznom sjenom na licu tom
i kosom neznom i kosom plavom kao val |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pogledaj u moje oci zashto skrivash pogled taj djevojko u sutonum tihom pokraj rjeke shto koracash...... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 478479480481482 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |