|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 137> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. a zoshto ma loshke...so tebe poarno li kje i bide... a i shto se izemash ti...pa neli sme zaedno vo "krivicnoto delo" zabremenuvanje i konstatiranje ocinstvo |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ахам...знам...со вас двете, веке...веке...прекрасно и е...гревче...
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма нееее.... многу и е убаво....
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко на Тања со вас!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..aaa toa go znam... site taka velat pred da ja sprashtat... Se plashat od tolku "dobrota". More mani zezanje...da odam jas da najdam zlatnikot...oti vo nashe pleme ushte ne zacnato mora da se protrie so zlato... za se shto kje se fati da se pozlati... |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тања не може ни да посака поарна свекрва
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaa ne..ne primame nie informacii od vtora raka... Sega kje analizirame...kje ponudime gravi test... mokrakja krv... Eho pregledi...nashe li e ne li e... nemoze nas Tanja da ne "mesti" bash sega pred Nova godina. Kje ispitame dali navistina sme bremeni...od kogo sme... a konecniot zbor kje go ima Ustavniot sud... pak li mi se zameshaa rabotite... minatoto i segashnosta... more neshto cipov ne mi e vo red... |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамамд, кај си мор????
готово...изгледа бидна работа - Тања остана трудна, мене така ми се чини демек циклус-ова-она... а тој, 'ржи не се држи готово....ќе биде..... спремај бовчалаци |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...predator...a...?...nice...nice...as ussual...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ја гледам твојата аура Тања, спектар невиден каде најнежните бои се појавуваат кога ќе се свртиш кон мене од кои се топам иако глумам челик, слатка вртоглавица кога боите ги испуштат своите краци кон мене, нозете мои гумени ме туркаат кон тебе, ти паѓам во прегратка, ме прашуваш дали сум добро, а мене ме нема зошто не знам за себе загубен меѓу богатствата на твоето битие, безбројни плодови кои чекаат да ги вкусам, насекаде полнам раце, сокови минуваат низ моите усни, никогаш не е доста.
Неспоредливи се боите на твојата аура кога женскиот циклус ке дојде до својот зенит пропратено со заводлив глас на морска сирена, нишањата на твоите колкови како морски бранови кои ме вадат од себе и тераат да се гледам како во трето лице, ниедна мисла што ќе ме подзастане, само намера да се одговори на древниот повик за задоволување на гладта која немилосрдно ја предизвикуваш, маглината од боите на аурата ме гали по образите, голицливо се спушта се подоле, краевите од моите усни веќе ми ги допираат ушите откривајќи ја волчјата насмевка, во себе слушам наклонето ржење, насетуваш и како случајно се задржуваш покрај мене случајно допирајќи ме, прикриена насмевка, но очигледна во длабочината на очите кои ме повлекуваат, секој мускул ми е напрегнат до болка, скок неизбежен, грабање на плен, изненадена си, бар така вели извикот... |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... cekaj fiks...koj budala deneska zaglavuva u brak i svadba ako nevestata ne e trudna
..a ova so Esmeralda... i so majka i ... kje odi vo crkva...kje se pomoli na sv. Turlitava i se kje se sredi...kje ja priznae teko i shto umre lani...pa cicko i koj ima ushte tri vonbracni deca koj ne gi znae...oti ne se negovi tuku na komshijata shto mu beshe domar... kje i dade milion evra od koi na sud za pogreshni frazi vo kolumnata koja mu izleguva kje gi izgubi...za dobrotvorni celi... ..Kasha popara napraviv a... leleeee mi se izmeshaa nastnite...segashni...nekogashni ... |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега ќе видите кога ќе се појави Роналдињо...
ќе сака да му ја земе Тања...оти му била сестра...а мајка му не памти дека родила друго бебе, оти спиела тогаш...па Есмералда ќе и ги извади очите на Тања, ама Збунет и слепа ќе ја сака, дури уште повеќе, оти нема по други да му гледа.... ...иииииии.......гооол!!!!! драги гледачи, ГОООООЛЛЛЛ!!!!! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |