|
Виртуелно патување со членот над мене |
Внеси реплика | страница <1 464748 |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.360travelguide.com/
Top 10 gradiovi vo svetot,naj plazi,i poznati spomenici-bez da mrdnete od stolica.Proshetajte i do Taj Mahal,Vatikan i videte gi naj mistichnite lokaciivo svetot.Sreken pat.... Изменето од mamma - 29.Април.2008 во 17:54 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So zelba da temava se proshiri i ne ostane
samo na virtuelni parkovi,ke ja preimenuvam vo virtuelni patuvanja nadevajki se deka Mona kako avtor na istata nema da mi zabelezi. http://www.virtualsouthafrica.com/western_cape.htm Proshetajte vo Juzna Afrika Изменето од mamma - 18.Јуни.2008 во 17:31 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Виртуелните паркови кои ќе ги видите на следниот линк, се креација
на Ерик Гатзеа, фотограф кој направил неколку стотици фотографии на
панорами на национални паркови ширум светот.
Секоја панорама ви овозможува вистинско задоволство со поглед од 360 степени, анимација која е креирана од најмалку десет фотографии. Локациите ги содржат најдобрите паркови од Канада, Калифорнија, Орегон, Јута, Ново Мексико и Колорадо, како и живописните пејсажи на Алпите кои се фотографирани од Швајцарија, Франција и Италија. Освен овие панорами, на сајтот ќе пронајдете и голем број на мапи со детален приказ на националните паркови. www.virtualparks.org Изменето од mamma - 18.Јуни.2008 во 17:31 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 464748 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |