|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 54> |
Автор | |
lexus
Група Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
lexus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bogami pocnuva da se stvara ljubomora.
|
|
lexus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patologija a?
|
|
lexus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patologija a?
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema koj ne e ljubomoren nema da bidam ljubomoren ako ne mi znaci nisto ali taa ljubomora da ne pocne da stvara problemi. Boli mnogu ako osobata koja ja sakas i seta pogledot ne mora da znaci deka ne te saka ali boli mnogu.
Изменето од Klapsomun - 05.Март.2009 во 14:20 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so granica na dozvolenoto
|
|
Idealno_Losha
Нов член Регистриран: 04.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga e toj sto si go sakam e do mene ic ne sum ljubomorna ,pa ponekad mu e i krivo ,taka da koga odaleku ke go poglednam 'sakaniot kako merka drugi e togash bogami sum epten ljubomorna
|
|
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da po malku zatoa sto ja sakam za toa sum lubomoren
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би се опишала себеси како љубоморна повеќе територијална. Порано воопшто не бев, дури 5 пари не давав ама сега кога имам некого што ми значи и ми е стало да зачувам се во добра состојба итекако внимавам на најмали знаци на секој што би можел да ми ја расипе хармонијата.
Особено сум алергична т.е крв ми зоврива од жени што се обидуваат да флертуваат во мое присуство. Ама не рипам пред да оценам дека навистина имам повод да изреагирам. Секој случај немам испади на ирационална љубомора |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se pojavuva mala ljubomora ,no da se preteruva NE,NIKAKO toa nema sanski,a ako sakas nekoj mora da postoi barem mala ljubomora
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
ohriganka44
Група Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima 2 vrsti ljubomori.
Pravata e "normalna", bidejki kaj site koi iskreno sakaat, ima edna "mala" ljubomora, sto ja svakam kako normalna. Koj saka toj mora da bidit barem malku ljubomoren. A drugata e "bolna" ljubomora, za koja ne bi sakala da komentiram |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш да.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum ljubomorna, MRAZAM LAGI!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najbrzo resenie za spravuvanje so ljubomorata e vednas da se potsetis na negativnite strani na taa licnost i SE ona vo sto si podobar od nea
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |