|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 468469470471472 475> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super film......i za mene kao muzicar..zakon!!!!
|
|
Ivana ama od drug PC
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....super film....i pointeresna kniga... |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
misles high fidelity so john Cusack???
|
|
dardame
Нов член Регистриран: 07.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe zemete gledajtego HI-FI da znaete sto e dobar film
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci i BLOW ne si go gledala....zzzzzz....
i dvete filma se jaki odluci sama....... ama BLOW e malce taka polesen FEAR&LOATHING in LAS VEGAS e potesok.... |
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ZIVOTOT NA DEJVID GEIL...
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so Deep mi e sram da kazam ama skoro nishto ne sum gleala...sea pravec DVDteka shto prvo da zemam shto predlagash?
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JOHNNY DEPP.....kao reporter kako se drogira i...........samo gledaj go,OBAVEZNO!!!!!a BLOW si go gledala???
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se veruva..poima nemam shto e ova ..ne sum go gleala... zbor - dva Lou.. |
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i nekna na satelitska slucjano vo nokta go davale FEAR&LOATHING IN LAS VEGAS...klasiker
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahahhaha W. nemoj da se trkame....
btw Big Lebowski...obavezno ako ne si go gleal....go imam doma..vecer pa kje go gleam..ne potsetivte.. |
|
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..."BARAKA"...AJ SEGA DA VE VIDAM...KOJ GO GLEDAL??
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama pak najdobriot e john goodman...kako mi praj kjef da go gleam so zvikerite kako dreme na sank ......
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahaahahahaha.........abe Lou da si ibish...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 468469470471472 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |