![]() |
|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 74> |
Автор | |
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() SEKOGAS IMAM SVOJA SLIKA,NO ZA ZAL SITE NE SME ISTI NELI ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Ete mozda zatoa nikoj ne stava licna slika.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Denes ne samo sto lugeto lazat,tuku se poveke gi ima i tie koi se sozivuvaat vo svoite sopstveni lagi,gi ziveat svoite lagi...A gi ima i takvi koi od mnogu lazenje pocnuvaat da se gubat vo sopstvenite lagi,zaboravaat sto kazale pa cesto se slucuva za edna ista rabota da bidete izlazeni po nekolku pati...Patetika....Sami si go unistuvaat zivotot...Neka si pziveat taka ,samo podaleku od mene,fala im na takvo prijatelstvo,ne mi ni treba.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Sega koga kvizot na A1 ke pocne,
ke vidime dali ke ima voopsto kandidati? Ako ima neka zaraboti i 10.000.000 den. |
|
![]() |
|
elen@ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
zosto bas da bides iskren e mnogu tesko vo svet poln so neiskrenosti i lagi.
lagata ponekogas e podobrata opcija,zasto ako ja kazes vistinata mozes da go povredis ili toj sto go sakas ili toj sto ti e prijatel p.s. zarem ima covek na cel ovoj svet sto nikogas ne izlazal ![]() ![]() Изменето од elen@ - 20.Декември.2008 во 15:56 |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Zatoa sto sekoj saka da bide "pogolem" otkolku sto e.
Zatoa sto sekoj saka da dobie poveke otkolku sto zasluzuva. Site stavame maski. Duri i pred onie sto gi sakame ni e neprijatno da gi vadime... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Затоа што се плашат и затоа што ги боли вистината. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
monitor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Се согласувам со зезната. Многу сум искрена по природа. Лажам само добронамерно,кога не сакам да навредам некого или со цел да го охрабрам да направи нешто.
МРАЗАМ ЛАЖГОВЦИ ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
zosto
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Znaci toj sto e iskren, ima mana, ako i d'tka togas ima dve mani... |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Zatoa sto si nemaat mani
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗАШТО СЕ СТРАШЛИВЦИ...
КРИЈАТ НЕШТО... МИСЛАТ ДЕКА ПОЛЕСНО ЌЕ ЈА ПОСТИГНАТ САКАНАТА ЦЕЛ... УФ ШТО МРАЗАМ ЛАЖГОВЦИ ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ај нека каже некој дека никогаш не излажал...
Има таков... Is there no one else..???????? IS THERE NO ONE ELSE...?????????? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |