|
Последна прочитана книга |
Внеси реплика | страница <1 4546474849> |
Автор | ||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СУПЕР ИЗБОР НА КНИГИ..МАДА СЕ ОД РАЗЛИЧНИ ЖАНРОВИ... ЛАДЛАМ Е НАПНАТ ТРИЛЕР, КНИГА ШТО НЕ МОЖЕШ ДА ЈА ОСТАВИШ КОА ЌЕ ЈА ПОЧНЕШ, А СВЕТОТ НА СОФИЈА АКО ЈА ПРОЧИТАШ У ЕДЕН ЗДИВ НИШТО НЕМА ЗАПАМТИШ, ДА НАУЧИШ.... |
||
Motivation is game in my hands
|
||
DeVojKa
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Роберт Ладлам е одличен...можете да прочитате се што ке најдете од него..... "Софиин свет" е прекрасна книга....а "Моќта на потсвеста" е нешто што се чита повеќе пати...секогаш кога нешто ви оди наопаку...секогаш кога мислите дека неможе да биде полошо |
||
walker_girl
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последна книга вчера ја прочитав драмата "На дното" од Максим Горки
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Life of Pi - Yann Martel
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
roxy
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto ste zapnale za kueljo, ne e kojznae sto,samo dobro go menadziraat negovite izdavaci,ima mnogu dr. podobri od nego,zosto ne se navrakate na starite dobri dostoevski,tolstoj,flober, pa duri i balzak
|
||
Supernatural
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
THOMAS FUCHS : LEIB - RAUM - PERSON (Entwurf einer phänomenologischen Anthropologie )
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕРИК - ТЕРИ ПРАЧЕТ |
||
Везо
Сениор Регистриран: 23.Јануари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последнаата книга, която четох беше за дядо Ильо Марков войвода-голям герой-поздрови за Берово и Малешевско, големи сте юнаци.
|
||
Nate
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 481 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne gi gubejte nervite za mali raboti-richart karlson Prekrasni mali soveti za dobar zivot Malite raboti go pravat zivotot poubav,tie se tuka ama denes retko koj obrnuva vnimanie...procitajte ja i ke se uverite! |
||
Arhitekt
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SVETILISTE- od nekoj amerikanski posatel(nekoj dosta sovreemn roman)
ama ic ne mi ostavi vpecatok(samo vremeto si go potrosiv na 300
stranici sto gi naposal nekoj kauboec od teksas) a be gluposti zivi ama
al!?
|
||
Potpis....
|
||
Nightmare
Група Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Smrtta-golemata misterija na zivotot-Herbi Brenan
|
||
Belive in who you are,not in what they telling you that you are
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shindleroviot Kovceg
|
||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ме цитираш, цитирај ме целосно, правилно!! Не ти реков дека е НАПИШАНО во Црквата, туку дека е СОСТАВЕНО во Црквата. Напишано е од апостолите и за волја на Вистината и тие ги оставиле своите имиња. за тоа што го напишал Ден Браун никогаш нема со својот живот да сведочи дека е вистина, а апостолите и други луѓе со своите животи и маченичка смрт ПОСВЕДОЧИЛЕ дека тоа што го зборуваат е ВИСТИНА. Црквата не е институција, туку ЗАЕДНИЦА. Таа постои од Христа наваму. |
||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |