![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 55> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Некој ме гонел со голем стап, таман да избегам тој со стапот ќе ме поткачи, се израдував кога се разбудив.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Ne mi teknuva
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Пак се сонував трудна....аман веќе од сонов
а сонував и стара љубов |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Sonuvav mnogu raboti........faktot sto ne go prekinav sonot
prirodno se razbudiv , veke ne se sekjavav sto sum sonuvala znaci se spraviv so uspeh ....... ![]() |
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
храна...и гладна се разбудив
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
kako padnav histologija
![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
ovoj son pocesto site go sonuvame ,mislam deka e tezhina ....
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
единствен сон што ми се повторувал е да се сонувам трудна значи исполнивање на некоја желба Јас сонував како сум ја чекала другарка ми од одмор |
|
![]() |
|
ludegodine ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
jas sonuvav deka sum trudna a ima 16 god. ne ni pomisluvam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Mnogu dolg smok i bas mi bese ubav.......sakav uste da sonuvam ...se dodeka ne pojavi eden Smok na sonot......sto li ke znaci ova??????
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ahahahah mnogu cesto sonuvam kosmari sto e i pricinata da sakam da spijam pomalku... snosti? hmmmm povtorno sonuvav kosmar... bese maturska na nekoj moj drugar a jas ne sum bil soodvetno oblecen pa sum im rekol na drugarite dojdete do kaj mene da se presoblecam.... i potot bil mnoogu dolg pa sum im rekol ajde da skratime... skrativme niz suma... po nekoj kozji pat nacekuvame ednen covek koj ni veli nemojte da odite po ovaj pat ke ve otepaat... vcera najdoa tela od mladi lugje ko vas... ne go poslusavme i prodolzivme... i sonot kako da se zabrza... samo vidovme mnooogu tela od lugje sto gi poznavam.... uffff stanav ispoten i poveke ne mozev da zaspijam...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
леле,... одамна немав сонувано... обично кога немам обврски сонувам......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
очекувам нешто да ми стигне
па баш тоа го сонував |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
zeni, zeni, mnogu zeni
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |