|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 70> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па Mamma изгледа дека нема да те потепаат сите. Има и некој што го дели твоето мислење. Ги знам Паркети уште од почетокот на нивната кариера и уште тогаш не ми се свиѓаа! Покушаваа да ги емитираат Psihomodo pop, ама беа неуспешна копија, а гледам и сега, 10-15 год. покасно воопшто не напреднале! |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
песната ни е катастрофа...бруки и резили! не гледам оваа година евровизија
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahaha....toj na tapanot mi e rodnina...hahahah Stefche ne mi se veruva deka bi pobedile...hahaha..Shvedi Изменето од mamma - 25.Февруари.2008 во 16:44 |
||
DenizC
Група Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
швеѓаните за малку ќе пратеа нашинци
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sinead O'Horror |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Studistak verzija, sekogas dobro zvuci... mozes sto sakas da pravis vo studio a potoa da se "isfilova" ... Fakt e deka katastrofa bese ispeano pesnata!!!!!! Glas li bese toa ili vreskanje? izvinete vaka sto pisuvam... no stvarno, ova ne e za evrovizija!!! Tie vo zivo sto ne znaat da peeat, neka ne peeat... prav peac e samo dobar koga vo zivo poubavo peet nego na CD... kako na primer Dino Merlin, Zdravko Colic, Saban Saulic, Indira Radic, Tose Proeski, Zeljko Joksimovic... da ne gi brojam ponatamu... dosta sum gi slusnala vo zivo... i se znae koj e dobar a koj ne... No toa ti e Sestrickata mila ima vrski, pa ajde da iskoristime za kariera... I pak ce go recam!!!¨OVA NE E ZA NA EVROVIZIJA!!!!! |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne gledav,iskreno i bas mi e gajle ,vazno vidov koj pobedi.....za nas ovaa godina.nema finale
|
||
chris
Нов член Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najdena studiska verzija od pobednickata pesna na makedonija :)))) Luge eve ja studiskata verzija kolku podobro zvuci :)))))
http://www.sendspace.com/file/hteq5j Kazete sto si mislite... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas moram da ti odgovoram na ova Parketi se originalni i otkacheni i ne se kako nitu eden drug bend vo mk, pravat dosta zabavni tekstovi i se iskreni do koska jas zatoa gi obozavam i mamma podobro da slusame pank otkolku nekoja zabegana budala kako vrchak, elvir ili adrijan gazda, mislam nesporedlivo odvratni se vo sporedba so Parketi |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас почнав да ја учам песната денеска
|
||
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVROVIZIJA E I ONAKA ZIVA BRUKA
PA ZA TOA I IZMISLENA, NELI???
HM...ILI JAS NESTO KRIVO IMAM RAZBRANO?
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....*62!!...ОД ВРЕМЕТО НА MAJSTORCE 62!!!КОГА ЛИ БЕШЕ ТОА.... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |