|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 464465466467468 475> |
Автор | |
100Spokes
Нов член Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
original sin ...
|
|
head
Нов член Регистриран: 09.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDUKATORIEKSTRA GERMANSKO FILMCE,PREMIERATA MU BESE NA KANSKIOT FESTIVALEH STO SE NE SE PRAVI ZA IDEALI VO KOI COVEK VERUVA PA MAKAR TIE BILE I RADIKALNI...
|
|
beatrice
Сениор Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 746 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sliding doors...
|
|
life is not a dress rehearsal
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Buterfly effect
Ептен ме бендиса филмчево Со корисна поука дека неможеш да имаш баш се ако едно добиеш,мораш нешто и да изгубиш...неможеш да имаш се... |
|
zammboni
Нов член Регистриран: 29.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cinderella Man,:)
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa normalno! Steven spielberg e reziser a ne nekoj sutrak. Trebase mnogu poveke od toa...mnogu slab film( za spilberg ), a inace e zadovolitelen. Ince u posledno vreme go gleda Kengur (2-3 pati nedelno), mnogu jak ful cepki! |
|
Dark Angel
Сениор Регистриран: 15.Август.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааааа моля без обиди.....женско.Аз да не съм куче
|
|
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят. |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam be
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hektor zensko e be
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blgarce kaj si be ti te nema da mi pises
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dark Angel
Сениор Регистриран: 15.Август.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Million dollars baby
Препоръчвам Ви го |
|
Не всички мъже са досадни, някои са мъртви...
Любовта е една и съща.Само мъжете се сменят. |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene lico ne mi se dopadna VOJNA NA SVETOVITE.moze zosto ocekuvav poveke.
|
|
nikoj
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vojna na svetovi odlicen film.
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj nema vreme da gleda filmovi
postojano e na forum |
|
Внеси реплика | страница <1 464465466467468 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |