![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 62> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NECII ZBOROVI ZA NEKOGO SE DOBLEST ZA NEKOGO ZELENA
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() Изменето од anakin - 01.Февруари.2007 во 02:32 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Sto ima vrska dali e nase makedonosko ili ne, koga e tolku ubavo??
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
da, oki, onda za germ,. poet.. love U!
Da, te sakam..
![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne mene nego na eden germanski poet
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Anakin,.,.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
boston?
|
|
|
|
![]() |
|
neka e tuka cela
Тоа е Нонсенс
вели Разумот Тоа е што е, вели Љубовта. Тоа е Несреќа вели Пресметливоста не е ништо освен Болка вели Стравот Бесперспективно е, вели Прегледноста Тоа е што е, вели Љубовта. Смешно е, вели Гордоста Лекомислено е, вели Предострожноста Невозможно е, вели Искуството |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Carnation - 30.Јануари.2007 во 22:16 |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
MisIca. ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TOLKU E UBAVA STO I TUKA KJE JA STAVAM
Тоа е Нонсенс
вели Разумот Тоа е што е, вели Љубовта. Тоа е Несреќа вели Пресметливоста не е ништо освен Болка вели Стравот Бесперспективно е, вели Прегледноста Тоа е што е, вели Љубовта. Смешно е, вели Гордоста Лекомислено е, вели Предострожноста Невозможно е, вели Искуството |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |