![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 77> |
Автор | |
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aman dosta zborish.... ne mozam da te dobijam, a uostalom kolku li plakjash mobil koa vekje 20 min ti e zafteno...
:)
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Much better :-) sega mirisam na cokolada:-) ubavo ka mi spiesh k..., te sakam.
abe oti mi doagaat vakvi poraki otkako ke zaspijam
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
mon4e_sk_mkd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
POSLEDNA PORAKA MI E:
TI PRAKAM BAKNEZI KOLKU STO IMA ZVEZDI NA NEBOTO,EDNA DOBRA NOK GOLEMA KOLKU MESECINATA,I SE NADEVAM DEKA SNISTATA KE TI BIDAT SLATKI KOLKU STO SI SLATKA TI! TE SAKAM *BACKI* |
|
![]() |
|
beatrice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 746 |
Posledna poraka sto ja dobiv....mmmmmm
"Bi sakal da sum nasmevka koja se raga i zivee na tvoite usni....bi sakal da sum soncev zrak koj ja gali tovojata koza.... bi sakal da sum tvoite oci za da bidam najubavoto nesto na svetot"
|
|
life is not a dress rehearsal
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
jas brisam se, veke resiv da ne cuvam poraki....mi go tovarat telefonot i umot :)
(e sega ako e nesto epten dobro...)
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
добив една многу убава порака сношти, ммммммммммммммм
ама пак сам спиев
|
|
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
sto faktor kaza 30?
|
|
![]() |
|
јас ништо незнам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,...za shto siu pravo?,....a,koj toa te saka?,....chie slatko?,.......shto, kako, zashto,na koj nachin,....kade?,....i koga? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
.... moe slatko mnooogu si vo pravo za toa:-) te sakam
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Mina Rakastan Sinua :-))
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Sekretarka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Te skam sonce moe
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
te najdam li te ubivam...........................................od Osama
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ABE KE TE JADAM
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |