![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 54> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neka
humorot ne go prekriva vekje napravenoto mozes da spomuvas i metli, prahosmukalki letanje dzabe, tie so procitaa si procitaa me razbraa i mene pa i tebe |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Dobro, sekoj covek gi ima vo sebe i dvete strani, i pozitivnata i negativnata.
Poentata e sto kje izbere da pokaze, ili sto kje si dozvoli da pokaze vo daden moment. Zavisi i pod koi uslovi...Lugje koi primile teski udari od zivotot, kako smrt na bliski, golema zaguba i sl. tagata im ja iscrpuva seta sila da bidat losi. Bidejki da bides los, treba da imas energija, da si agresiven sprema drugite, aroganten, da udris, itn ( pretpostavuvam site na ova mislime pod terminot"los":)) Od druga strana, lugje koi se momentalno frustrirani, vo afekt, tie sekako imaat dovolno energija da bidat "losi" sprema drugite. Jas licno najuplav imam od lugje, mirna voda breg roni. Mazni, mili, fini, nasmeani ( srekjni!) a ono ko kje ti go zbrca vo grb da se cudis od koe nebo si padnal pa ne si videl sto se sprema. Tuku,prasanjeto sto mene mi se nametna e, dali mislite deka nekoi lugje se predodredeni da imaat ubav zivot, da im se slucuvaat ubavi nesta, se da im odi "od raka" sto se veli, ljubov, rabota, deca, zdravje, finansii....a drugi pak, kolku i da se trudat, se naopaku im se slucuva, ednostavno im fali srekjnata zvezda? Dali srekjata i/ili nesrekjata ni se dadeni od sudbinata, ili samite si gi kroime? |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ма дај, не ми генерализирај со афоризми тука,
денес барем има еден куп шампони против вошки ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
a kje ti kazam so e rabotata
znaes deka si napravila greska deka si navredila nesrekjni lugje no pusta gordost ne ti dava da priznaes jbg ne sme idealni nego prekrasno nesovrseni a nekoi ne tolku prekrasno nesovrseni |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
moeto ne e naslov nego e aforizam
od poslovicata koj laze toj krade i ima voski itd itd inaku GORDEJ SE SO STILOT ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() не е мој стил да ја отворев темава со наслов, што мислите, дали сите несреќни луѓе се лоши, или само некои од нив??? (зошто морам да надробам??? аман...) |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ќе му вратиш... ќе станеш и ти лош кон него, ама најчесто нема ни да бидеш свесен во што си се претворил.
НЕМА НИ ДА БИДЕШ СВЕСЕН ДЕКА СИ ЛОШ Кејт, не се согласувам со ова. ![]() Познавам луѓе кои биле безмилосно шамарани од животот, не само шамарани - газени и срамнувани со земја, а кои не си го смениле карактерот, не станале ниту лоши ниту злобни ниту пакосни, можеби само малку отврднати... Познавам и од другите, и затоа мислам дека на темава не може да се генерализира. Изменето од anastea - 14.Март.2009 во 20:31 |
|
![]() |
|
мхм...
еве една жаба, Несреќните луѓе се лоши и еве еден космонаут, Кој лаже тој краде, и ако тврди дека не краде, лаже ко скот. Анакин, ![]() - има луѓе кои лажат често, ама никогаш ништо не украле!!! ти се молам, НЕ ГЕНЕРАЛИЗИРАЈ!!! п.с. ![]()
|
|
![]() |
|
te razbiram vo potpolnost
ok e no sepak stojam na svoeto tvrdenje deka NASLOVOT po difolt gi okarakterizuva lugjeto koi nemat srekja da se srekjni deka se LOSHI inaku, sekoja cest na sekoe razmisluvanje tuka grugite forumdzii se izjasnija deka ne se soglasuvaat ili deka se soglasuvaat so svoite mislenja toa e ok no jas gledam navreda i si kazuvam koj ne gleda , ne gleda i ne mu smeta toa e toa demokratija na forumov i dosta vise za ova tema, pogotovo od mojata strana oti tuka saka prema mene da se sporeduvat zhabi i kosmonauti |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E aj bas objasni mi ja tehnikata na funkcioniranje na blogot. Komentarite na blog najcesto se bez vrska so dadeniot naslov i tema. Ti pisuvas za ljubov oni serat za politika i dobacuvaat razni seks seljacki finti i gluposti kolku da se napise nesto, kako da e celta "tresni nesto i ostani ziv " . Sreka sto ne sum zensko zatoa sto ima primer koga taa pisuva za umiracka na blizok, a kretenite i nudat seks preku komentari. Na blog ima dosta ne samo sto se nesrekni tuku se i bolni vo glavite. Do tolku mi se ogadile komentarite i zatoa blogot go koristam samo kako fioka, kolku da ima se na isto mesto, no na krajot koj sum jas da im gi menuvam navikite i zatoa se povlekuvam tamu kade mi e poudobno.
Изменето од zbunet - 14.Март.2009 во 18:47 |
|
![]() |
|
јас размислувам многу добро
на овој форум постоеле наслови кои ме иритираа како ДОБАР АТЕИСТ ПРОТИВ ЛОШ ВЕРНИК овој НЕСРЕЧНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ ЛУЃЕ и уште некои други да не се навраќам ене збуни убо кажа, наслов треба да иритира но тоа незначи јас да отворам тема и да напишам СИТЕ ВИЕ СТЕ ИДИОТИ ТУКА НА ФОРУМОВ како иритирачки насвов, а после кје се филозофираме дека тоа е само Наслов да иритира насловот може да биде каков што сака, само не смее да вреѓа генерално по дифолт одредена група луѓе генерални квалификации не се добри затоа реагирам не за друго инаку би полемизирал за некои идеи... не се лоши но не под ВАКОВ НАСЛОВ Изменето од anakin - 14.Март.2009 во 17:34 |
|
|
|
![]() |
|
анакин, од тебе очекував размислување надвор од клишето
|
|
![]() |
|
кога негодуваш?
кога се лутиш? кога вреѓаш? кога напаѓаш? кога? кога си лош??? - кога си загрозен!!! и таа состојба е моментална, минлива и не го отсликува твојот карактер. мхм... ама...ако Е моментална!!! ами ако не е??? ами ако си секојдневно загрозуван? тепан? шамаран од животот? нема ли да станеш и ти како него? и да му вратиш со ист интензитет? ќе му вратиш... ќе станеш и ти лош кон него, ама најчесто нема ни да бидеш свесен во што си се претворил. НЕМА НИ ДА БИДЕШ СВЕСЕН ДЕКА СИ ЛОШ Изменето од kejt-d-grejt - 14.Март.2009 во 16:49 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |