![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 61> |
Автор | ||||||||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
priznavam deka ok si pominav na svadbata...i deka uzasno mi ide na zivci sestra mi....i tre*am samo koa drugite ne i se ovde.
|
||||||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|||||||||
priznavam deka imam gresni misli........
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||||||||
Се прејадов... |
||||||||||
![]() |
||||||||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||||||||
Признавам.....тешко ми е....
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|||||||||
..." Ti priznavam se,priznavam se....
Priznavam,priznavam taa mi e fantazija golema, priznavam,priznavam bez nea ne mozam da zaspiam, ne ne mozam, Priznavam,priznavam pred site taa mi e fantazija, i vo misli taa me dopira, dlaboko vo dusava"... |
||||||||||
![]() |
||||||||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||||||||
признавам........ситничар сум
![]() |
||||||||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
|||||||||
priznavam...te sakam
![]() |
||||||||||
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||||||||
признавам дека ептен ме изнервира
![]() |
||||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||||||||
Признавам... од памет не ми излегува муабетот
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||||||||
Priznavam deka im zaviduvam na ovie shto se tamu i shto ke odat utre ama ne mozam da im se priklucam
![]() Титов Врв - предизвик за планинарите
2.747 метри високиот врв на Шар Планина - Титов Врв, викендов повторно ќе биде предизвик за планинарите од планинарскиот клуб „Љуботен“. Овој пат традиционално, по 28-ми пат, над 400 планинари од Македонија, Балканот и повеќе европски земји, ќе ги видат и почувствуваат убавините до највисокиот врв на Шара. „Од сите возрасти, по секакви временски услови, на денот на организирањето - последниот викенд на мај, доаѓаат во Тетово, се искачуваат на Попова Шапка и сите заедно се искачуваме на Титов Врв“, изјави Јован Божиновски, претседател на планинарски клуб „Љуботен“. Вечерва е големата планинарска забава на Попова Шапка, а утре изутрина се тргнува кон врвот. Искачувањето ќе се одвива по Вакувска патека која е веќе обележана. Ќе биде следено од планинарски водичи, Горско-спасителната служба и медицински тим. Организаторите препорачуваат соодветна планинарска опрема и секој од учесниците да биде во добра психофизичка кондиција. „Да се има добри планинарски чевли или посолидни патики, потоа ракавици и капа и планинарска јакна, ветровка, затоа што знаеме дека временските услови се променливи на планина“, рече Клементина Трпчевска, канцеларија за водење на Шар Планина. Титов Врв е најпосетуваното место на шарските падини. Првото организирано искачување било во 1980 година. Оттогаш станува традиционално и досега околу 15.000 планинари се воодушевувале од панорамите, стрмните камени предели и долгите глечери на шарпланинскиот масив. |
||||||||||
![]() |
||||||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||||||||
Priznavam deka onaa kokoshkana mi nedostasuva
![]() |
||||||||||
![]() |
||||||||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||||||||
признавам...... забегав со шопингот
![]() |
||||||||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|||||||||
...дека веќе ништо нема да признаам..
![]() |
||||||||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||||||||
признавам дека мамче е најголемото срце на форумов
![]() |
||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |