IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 70>
Автор
Порака Обратен редослед
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 22:33

Доколку ја сакате песната Во име на љубовта во мп3 формат притисни ТУКА намигнување

Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:58
ajde....you ARE welcome...
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:56
ВИДИ ГО, САМО ШТО СЕ ИСПИЛИЛО,А ВЕЌЕ СЕ НАВРЕДУВА!?
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:52
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

...you welcome...

ме вреѓаш..... se vika You ARE welcome ... трепкање помошен глагол и остало..... голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:51
...you welcome...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:48
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

http://www.esnips.com/doc/187aeee8-9ab8-4cb2-b1e3-a9f56563afa2

biserno mome,te ja

тенкс голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:29
Originally posted by DenizC DenizC напиша:

швеѓаните за малку ќе пратеа нашинци

krivo mi e sto ne pobedile....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:28
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 21:26
еј и баба ми ми ја баеше таа песна некоја си стара на гиш,... кога наместо тој отишол владо,... која е песнава ??? збунетост
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 20:30
a ber OUST normalno deka podobro ke zvucat..pesnata ke se doraboti.podobra post-produkcia...Scenskiot nastap ke bide odlicen,imajki predvid dka Gadza odlicno igra zaedno so drugite tancri...no od losa pesna...ako osnovata na pesnata e za nikade...kolku li moze da ja popravat?....jas sepak stegam palci..no od losa pesna..kolku podobra moze da se napravi....ah nikogas nema da ja zaboravam Evrovu=izijata vi Birrmingem..koga go prativme Vlado Janevsli...so Crno Tikvesko...pesnata e sosema OK...no so SAMOVILSKATA SVADBA na GISH...r`sum ke napravevme...najmalku megu prvit 3 ke bevme...ako ne i pobedevme...POMOKNA PESNA od togas sme nemale...navistina golema stetaтага
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 20:14
Само се надевам дека во Србија нашиве многу подобро ќе звучат од тоа како звучеа на изборот
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 20:10
е ако победеа нашиве Швеѓани ке беше штосголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 18:31
Originally posted by DenizC DenizC напиша:

швеѓаните за малку ќе пратеа нашинци

хахахахаха, овие ко за на свадба  газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

штета  што не победиле , тууу криво ми етагатага
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 17:30
voopsto ne sum zadovolna znaci sostav : siptar, debela i ligle лутиналутиналутиналутина

sakav konecno nesto asalno i hard core ali toa e ,zal mi e za Parketiтага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.