|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 455456457458459 473> |
Автор | |
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cesen zbor!!!
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve ceeeeekaaaaaaaaam! Ke se nalutam ak ne dojte.
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne vikaj dvapati-ideme!!!!!
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dojte Ohrid da se pozurkame! Kako e?- JAKO E!!!!!!!!!!
|
|
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde-zurkaaaaaaa!!!!!
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna dobra zurka i se ke bide vo red....
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dosta -jas nemam sega nikoj a vie ,,sakam nekoj da me gusne''.........
|
|
Queen Bitch
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sakam nekoj siuno siuno da me gushne. A mojt i da me bacit |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sama...sekogas ima nekoj...samo ti nemozes da vidis...vikni drugarka i nadvor na sonce ili zemi roleri,velosiped ili slicno pa ako vaka neraspolozena se otepas barem ke te ima na dusa
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Strumfce ajde na prosetka pa ke puknes..........
|
|
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nemora drugo samo da go vidam!!!
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bas denes mi e o.k.mozebi utre ke mi faliobicno e taka...
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AAAAAAAA LJUBOVAH LJUBOV
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne dozvoluvaj toa da ti fali...ednas se zivee
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 455456457458459 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |