![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 54> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sekogo moze da go trefne ljubomorata
nikoj ne e vakciniran |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
zasto tie sto se ljubomorni,
ne znat sto e ljubov |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
a zs taka mislis
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
zasto sakate da gi prisvojuvate lugjeto? ne se tie robovi! |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
vvau...ne smeam...mi smeta na zeludnikot...kazi nesto drugo
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Lek za ljubomorstvo : 1 vrekja kromid da izede covek ke mu pomini
![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
uzas...
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
си ја сакам мојата слобода.....нормално без претерување кога си правам се што сакам во момент кога тоа зависи од мене |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......признавам....сум
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
treba da ti dozvoli da pravis sto sakas
fintata e sto kje si dozvolis ti samiot da pravis da ogranicis nekogo znaci da ja sjebes ljubovta do daska ova e mislenje........... ne dogma..............pozdrav Изменето од anakin - 21.Март.2009 во 12:33 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sakam koga e ljubomorna i posesivna, ednostavno toa mi dozvoluva da ja zapoznaam od poveke agli sto znaci ja sakam celosno, so site vrlini i mani. Ladno rezoniranje ne e ljubov, toa e opredmetnuvanje. Sigurno nema da me voodusevi ako mi dozvoluva da pravam sto sakam, sto znaci ne i gajle za mene.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
becenevem
![]() |
|
![]() |
|
taa sto go saka partnerot,
treba da mu dozvoli da si uziva vo slobodata, a ne da go saka samo za sebe, a i nema granici na normala se sto e ljubomorno ne e normalno i tamo ljubov nema, ima samo biznis |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Prvo i osnovno ljubomorata e bolest,...no vo ganici na normalata...a deka ne si ,ne ti veruvam,ako voopsto go sakash partnertot,ne veli deka ti e seedno....
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |