![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 61> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
priznavam ,ova ne e normalno sto se slucuva....ova e ludost ogromna.....kako e mozno..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Признавам не можам без мастурбација.
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
...bev premnogu nervozna deneska
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Priznavam deka koga sum vakva mozam covek so goli race da zadavam
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
признавам....дека не сакам денес никој да ме бара
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
deka mi se seta...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ne znam sto so sebe..
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
ne mozam da go zaboravam
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Da priznaam ili ne
![]() |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
moram da priznaam ovaa kruna nad mene koga i da e ke bide moja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
i nemoj
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
..kakva so sum takva i ke ostanam,nema da se promenam
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
признавам дека неможам да издржам а пак си терам по старо
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
признавам...згрешив со предвремните заклучоци дека вечерта ќе ми биде пропаст!
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |