![]() |
|
Филозофирај |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 82> |
Автор | ||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
toj sto drzel avtomatsko oruzje SIGURNO nikojpat ne fatil pero vo raka....a hartija upotrebuva samo vo wc
|
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
jahra ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
|
"Toj sto rekol deka peroto posilno od mecot,sigurno nema drzeno avtomatsko oruzje"-gen.??????
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Kako predlagash da gi nagradime? Изменето од Messenger - 12.Август.2010 во 05:00 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
e,...bash po toa gi cenam,..osobeno onie koishto gi drpnale,..."svoite" pari!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Lugjeto ceni gi po goleminata na nivnite srca, a ne po goleminata na nivnite smetki vo bankata |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...go nema,..go nema ,
![]() ...sam si se citira! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Шо убаво си се возиме за без пари, а оние нека се мачат нека го вртат кога немаат попаметна работа ![]() Земјата ја вртат чудни шлепери, пиљари и бизнисмени шалабајзери. |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Постојат два типа на луѓе: оние кои што го вртат светот и оние кои што се возат на него
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Чувај се од пријателите...
од другите и онака мораш... |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
Нема поубава надеж од онаа што никнува од тагата и нема поубави соништа од оние кои ги раѓа болката.
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
.....
Студент го прашува кајакарот:- Дали ќе ме пренесете преку рекава?- Секако.Реката била доста широка, па студентот, бидејќи му било досадно, решил да отвори тема за разговор на која тој се снаоѓал многу добро.- Дали, кајакару, знаеш нешто за фонетиката и граматиката?- Не. Тие алатки мене воопшто не ми се потребни.- Штета. Си потрошил половина од својот живот залудно. Многу помага ако ги знаеш правилата.На половина од патот, кајчето се зарило во некоја карпа од реката. Водата почнала полека да навлегува во кајчето.- Се извинувам на мојот скромен ум мудар човеку, но дали ти знаеш да пливаш?- Не. Не знам. Целиот свој живот го посветив учејќи и размислувајќи. Немав време за глупости!- Во тој случај, ти целиот свој живот си го поминал залудно. Еве гледај, кајчево речиси целосно потонало...... |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Ако сакаме да победиме , не смееме да изгубиме.
![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
.....
Се што почнало завршува со крај... но секој крај е нов почеток на нештата. Вечен круг кој никогаш нема да престане да се врти. Некои нешта завршуваат.... некогаш се радуваш... некогаш паѓаш во депресија. Едноставно... треба само да ги гледаш можностите кои ти се отвораат... се што е пред тебе треба да го зграпчиш со двете раце....Секој ...крај е нов почеток. Секој нов почеток е нова фаза во животот, со надеж дека ќе биде подобра од предходната............... |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
I malite pobedi se dobra pricina za slavenje |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 82> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |